NideOS vs Windows 10

tetsuya17

Hectopat
RAM
8 Gb
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
Nvidia 840M
İşlemci
Windows 10
NideOS karşıma çıkıp çıkıp duruyor. Ne olduğunuda bilmiyorum. FPS artışında bayağı etkili bir işletim sistemiymiş. Sizce kurmalı mıyım? Kurarsam nasıl kurarım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-07-14-07-24-385-edit_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2023-01-07-14-07-24-385-edit_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 323
NideOS karşıma çıkıp çıkıp duruyor. Ne olduğunuda bilmiyorum. FPS artışında bayağı etkili bir işletim sistemiymiş. Sizce kurmalı mıyım? Kurarsam nasıl kurarım?
Bu kadar FPS farkını nasıl karşılıyor. Grafikler aynı, sıcaklıklar aynı, peki arada bana 500 FPS değerini ne kazandırıyor?

Güven veren bir yazılım gibi gelmedi açıkçası.

Fotoğrafların aynı ayarlarda çekildiğini var sayarsak Windows 10 görsel kalite olarak gayet mükemmel. Nideos görsel kaliteyi bozmuş. Size hangisi hitap ediyorsa onu kullanabilirsiniz.

Oyunlarda düşük FPS sorununu yenmem lazım ama herhangi bir bilgi çalınma veya virüs gibi bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlardaki düşük FPS için sadece oyun ayarlarıyla değil aynı zamanda genel ayarlar olan ekran kartının ayarlarına da bir bak, doğru 3.parti bir yazılım nideos ancak ücretli bir işletim sistemi yapmışlar modlu nitekim adamda yaptığının karşılığını almak istemiş, bir de inanın şu an nideos bilgi topulyorsa bile Windows neredeyse tamamını çekiyor, yeni kurulmuş bir Windows 11'de HDD'leri bile teker teker gönderime aldığını harici bir aygıtla görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı