NideOS işe yarıyor mu?

Hocam ne için modlu istiyorsunuz ki sistem özellikleriniz iyi ekran kartınız iyi fantezi için Valorant'ta 700 FPS alsan ne olacak ekran kartı Hertz'in kaçki.

Hocam ben Valorant için istemiyorum ki 😄 belirli işlerim var performans artışı sağlayabilmem lazım. Tabii mesela GoW gibi bir oyunda mesela 90 100FPS alıyorsam 120FPS olur mu onu merak ediyorum. (GoW oynamıyorum örnek olarak verdim.)

Eğer oyun oynamayacaksınız zaten pc zar zor açılıyor sadece youtube izliyorum derseniz tiny10 linkide isterseniz atarım
Eğer orta düzey valorant fln açan sisteminiz varsa Revi OS, Ghost Spectre vs. vs. Ama arkadaşın açtıgı bu konudaki iso ile alakalı pek bişe bulamadım ve paralı satıyorlar gibi duruyor çok gereksiz :)

Ve ekran kartınız darbogaz oluyor buyuk ihtimal o yüzden yüksek performans alamıyorsun, Her iso'yu kursanda o kartın gucune göre daha az fps alacaksınız. Zaten işlemci hariç sisteminiz iyi oldugundan Windows 11 Kur derim.
Dostum önerdiklerinin linkini atarsan çok mutlu olurum. Güvenilir ve yüksek performans versin yeter.

Ben nideosu deneyecegim videoları gördüm, sonuçta modlanmışta olsa önemli bir yedeğin yoksa eğer denemekten zarar gelmez hatta üzerine sağlam bir virüs programıda kurup deneyebiliriz yani sonuçta onuda yapan insan bunuda yapan insan hile hurdada olsa birçok programı kırık kullanıyoruz sonuçta hepsini full kullananlar yoktur

Ben nideosu deneyecegim videoları gördüm, sonuçta modlanmışta olsa önemli bir yedeğin yoksa eğer denemekten zarar gelmez hatta üzerine sağlam bir virüs programıda kurup deneyebiliriz yani sonuçta onuda yapan insan bunuda yapan insan hile hurdada olsa birçok programı kırık kullanıyoruz sonuçta hepsini full kullananlar yoktur
Aynen öyle

Ben nideosu deneyecegim videoları gördüm, sonuçta modlanmışta olsa önemli bir yedeğin yoksa eğer denemekten zarar gelmez hatta üzerine sağlam bir virüs programıda kurup deneyebiliriz yani sonuçta onu da yapan insan bunu da yapan insan hile hurdada olsa birçok programı kırık kullanıyoruz sonuçta hepsini Full kullananlar yoktur

https://www.tnctr.com/topic/1247124-windows-x-lite-mikro-11-se-15gb-i̇so-28gb-boyut-görsel/

Sunu kurdum denemek ve neleri cıkarmıs diye bayagı iyi.1.5 ISO adam winsxs resmen bitirmiş.
Ghost incelemedim...
Kendi isomu yaptığım için incelemek amacıyla kurdum, dil İngilizce TR yapılıyor.
Defender ve Update silinmiş vs...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı