Çözüldü NieR: Automata açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.Mehmet112

Decapat
Daha fazla  
NieR:Automata oyununu açtığımda bazen ekrana geliyor bazen gelmiyordu. Şu an açmaya çalıştığımda arkada açılıyor ses geliyor ama oyuna tıkladığımda ekrana gelmiyor. Alt Tab'da da hareketler görülüyor ama ekrana alamıyorum. Witcher 3 Spider-Man Remastered gibi oyunlar da oynuyorum ama böyle bir sorun yok neden olabilir?

1702399029563.png

Şu şekil kalıyor.

Çözüm
NieR: Automata oyununu açtığımda bazen ekrana geliyor bazen gelmiyordu. Şu an açmaya çalıştığımda arkada açılıyor ses geliyor ama oyuna tıkladığımda ekrana gelmiyor. Alt Tab'da da hareketler görülüyor ama ekrana alamıyorum. Witcher 3 Spider-Man Remastered gibi oyunlar da oynuyorum ama böyle bir sorun yok neden olabilir?

Eki Görüntüle 2050404

Şu şekil kalıyor.

Oyunu Full Screen Borderless yap düzelir.
NieR: Automata oyununu açtığımda bazen ekrana geliyor bazen gelmiyordu. Şu an açmaya çalıştığımda arkada açılıyor ses geliyor ama oyuna tıkladığımda ekrana gelmiyor. Alt Tab'da da hareketler görülüyor ama ekrana alamıyorum. Witcher 3 Spider-Man Remastered gibi oyunlar da oynuyorum ama böyle bir sorun yok neden olabilir?

Eki Görüntüle 2050404

Şu şekil kalıyor.

Oyunu Full Screen Borderless yap düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı