NieR:Automata™ direkt kapanıyor

emirhan4141

Megapat
Arkadaşlar, Game Pass ile NieR:Automata™ indirdim fakat oynaya basınca küçük pencerede açılıyormuş gibi oluyor siyah ekranda, ardından direkt kapanıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Sükür benimle aynı sorunu yaşayan birisi var. Bir kere girebildim ekran ayarı yaptım daha giremedim aynı sekilde kapandı. Sonra 3 defa indirip sildim yine yok acılmadı.

NVIDIA ekran kartı mı kullanıyorsun? (Sistemine bakmadım pardon)
GPU ölçeklendirme ayarı oyun ile çakışıyor. AMD panelinde böyle bir ayar varmı bilmiyorum ama onu bir kontrol et. AMD Ekran Kartlarındaki 'GPU Ölçekleme' Nedir, Ne İşe Yarar? burada nasıl açılacağı belirtilmiş. Sen kapatarak giriş yapmayı dene. En azından NVIDIA kartlarda bunu yapınca düzeliyor.

NVIDIA ekran kartı mı kullanıyorsun? (sistemine bakmadım pardon)
GPU ölçeklendirme ayarı oyun ile çakışıyor. AMD panelinde böyle bir ayar var mı bilmiyorum ama onu bir kontrol et. AMD Ekran Kartlarındaki 'GPU Ölçekleme' Nedir, Ne İşe Yarar? burada nasıl açılacağı belirtilmiş. Sen kapatarak giriş yapmayı dene. En azından NVIDIA kartlarda bunu yapınca düzeliyor.

Deneyeyim.
NVIDIA ekran kartı mı kullanıyorsun? (sistemine bakmadım pardon)
GPU ölçeklendirme ayarı oyun ile çakışıyor. AMD panelinde böyle bir ayar var mı bilmiyorum ama onu bir kontrol et. AMD Ekran Kartlarındaki 'GPU Ölçekleme' Nedir, Ne İşe Yarar? burada nasıl açılacağı belirtilmiş. Sen kapatarak giriş yapmayı dene. En azından NVIDIA kartlarda bunu yapınca düzeliyor.

Maalesef olmadı.

Hatalı uygulama adı: NieRAutomata.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x6036cd72
Hatalı modül adı: NieRAutomata.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x6036cd72
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x0000000000251e62
Hatalı işlem kimliği: 0x4c60
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d71fc589c0b51b
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files\WindowsApps\39EA002F.NieRAutomataPC_1.0.38.0_x64__n746a19ndrrjg\NieRAutomata.exe
Hatalı modül yolu: C:\Program Files\WindowsApps\39EA002F.NieRAutomataPC_1.0.38.0_x64__n746a19ndrrjg\NieRAutomata.exe
Rapor kimliği: d40d3a5b-efe5-4044-bebd-12c47fe7e43c
Hatalı paket tam adı: 39EA002F.NieRAutomataPC_1.0.38.0_x64__n746a19ndrrjg
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği: Game

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı