NieR: Automata™ fazla abartılıyor

Peki ya sence oyunun felsefi bir tarafı falan var mı varsa da anlatın.
Herkes bütün detayları yakalayabilecek kadar dikkatli ve bilgili değil tabi ki. Ama bu oyunda olmadığı anlamına gelmiyor. İngilizceniz varsa;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video'yu izleyebilirsiniz Spoiler içerir. Amusement Park'ta 'Simone' Boss'u ile savaşırken neden bir kısımda oyun kamerayı yukarı kaldırıp boss'a bakamıyor olduğumuzu bile açıklamış.

Video yu izledim ve adamın bahsettikleri doğruysa ben daha önce mitolojiyle felsefeyi böylesine iyi birleştiren bir oyun görmemiştim

Bir de Steamdan NieR:Automata™'nın DLC'sini alamadım hata verdi ama sonra sepet en kaldırıp Undertale aldım bu neden olmuş olabilir bu arada verdiği hatada daha önce aldığımı söylüyor.

Son düzenleme:
Bir de Steamdan NieR:Automata™'nın DLC'sini alamadım hata verdi ama sonra sepet en kaldırıp Undertale aldım bu neden olmuş olabilir bu arada verdiği hatada daha önce aldığımı söylüyor.
Oyunu normal olarak satın aldığınızda geliyor zaten beraberinde. Karakterlere köstümdür, saç boyasıdır ve başka item'dır ıvır zıvır şeyleri düşürmek için savaştığımız arena gibi bir şey. Çok oynamadım, oyunun içinde keşfetmeniz gerekiyor ama çok fazla bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…