İnceleme Nightsilver Astra Red Switch Klavye

Bu konuyu görmeden önce almayı büyük hevesle istiyordum ama kendime diyordum ki detaylı bir inceleme veya bilgi sahibi olmadan almam. Gördüm ki arkadaş problem yaşıyor vazgeçiyorum satın almaktan. Teşekkürler deneyimlerini aktarımı sağladığın için.
Sana tek sorum var şimdi bu kadar sorun yaşamandan sonra. Şu an sana deseydiler ki klavyeyi iade etme hakkın var hangi klavyeyi satın alırdın?

Rica ederim hocam, hala iade etmeye uğraşıyorum numaradan numaraya aktarıyorlar hala olmadı. Belirli bir marka veremem çok bilgili değilim ama tek diyebileceğim şey servisi düzgün bir markaya bakmanız.

Merhaba aynı üründen bende de var yaklaşık 1 yıl oldu alalı. Bende dediğiniz klavye basmama olayı yok bence sizin şansınıza bozuk ürün denk gelmiş. Aynı markanın monitörüde bende var onla ilgili birşey sormak için iletişime geçmiştim 1 2 saat içinde dönüş yapmışlardı kullandığım süre boyunca hem monitör hemde klavyede hiçbir sorun çıkmadı. Fiyat performans ucuza kaliteli klavye almak istiyenler alabilir.

Hocam onları geçsek bile kasa kalitesi yetersiz hiç tatmin edici bir sağlamlığı da yok. Ayrıca kapalı kutuda iki kere üst üste bozuk olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Üründe Anti-Ghosting'de yok zaten. Fiyatına değecek bir klavye asla değil. Ben müşteri hizmetlerinden çok çekmiştim günlerce cevap alamamıştım hep görüldü yedim firma tarafından. Anti-Ghosting eksikliği zaten aşırı büyük bir olay bir de kasa kalitesinin berbat olması ve klavyenin yapısal olarak fazla yüksek olması gibi özellikler bu klavyeyi kalitesiz yapıyor. Başka klavyeler kullandınız mı hiç bilmiyorum ama konfor farkı çok var. Konuda gezen birisinin bu fiyata böyle bir ürün almak yerine yurt dışı amazondan kat kat kaliteli ürünler almasını öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…