Lvbel_c5 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Başlıkta belittiğim gibi nihai performans düşük PC'lerde yüksek performans gösteriyor mu? Hani resimde son sürüm bilgisayarlarda diyor ya. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
Başlıkta belittiğim gibi nihai performans düşük PC'lerde yüksek performans gösteriyor mu? Hani resimde son sürüm bilgisayarlarda diyor ya.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 25 Temmuz 2023 #11 rivenays dedi: Adam yüksek performansdan daha iyi mi diye mi sormuş yoksa daha iyi performans veriri mi diye sormuş sen ne anlatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende yüksek performans modundan bir farkı yok dedim. Dengeli falan yazdın sen. Artı 0 Eksi
rivenays dedi: Adam yüksek performansdan daha iyi mi diye mi sormuş yoksa daha iyi performans veriri mi diye sormuş sen ne anlatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bende yüksek performans modundan bir farkı yok dedim. Dengeli falan yazdın sen.
KS KS Lvbel_c5 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #12 Hepinize teşekkür arkadaşlar ayarı yüksek performans yaptım Artı 0 Eksi
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #13 Nizel G dedi: Cacık sistem dediğim sistemin Turbo frekansı Allah'a emanet, ya da belki, vardır. Var değildir yani. Turbo frekans, sürekli açık kalamaz. Burst mod gibi düşün. Turbo frekans, diğer planlarda da aktifleşebilir. Microsoft ile Microsoft olmayın abi. Genişletmek için tıkla... Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. 403976 dedi: Bende yüksek performans modundan bir farkı yok dedim. Dengeli falan yazdın sen. Genişletmek için tıkla... Dengeliden iyi yazdım bir daha oku. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Cacık sistem dediğim sistemin Turbo frekansı Allah'a emanet, ya da belki, vardır. Var değildir yani. Turbo frekans, sürekli açık kalamaz. Burst mod gibi düşün. Turbo frekans, diğer planlarda da aktifleşebilir. Microsoft ile Microsoft olmayın abi. Genişletmek için tıkla... Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. 403976 dedi: Bende yüksek performans modundan bir farkı yok dedim. Dengeli falan yazdın sen. Genişletmek için tıkla... Dengeliden iyi yazdım bir daha oku.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 25 Temmuz 2023 #14 rivenays dedi: Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. Genişletmek için tıkla... Garip garip argümanların var, adam linux kullanıyor diye microsoft övmemek falan ne alaka? Artı 0 Eksi
rivenays dedi: Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. Genişletmek için tıkla... Garip garip argümanların var, adam linux kullanıyor diye microsoft övmemek falan ne alaka?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #15 rivenays dedi: Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. Dengeliden iyi yazdım bir daha oku. Genişletmek için tıkla... Dolabı sırtlattı. Şimdi bunun konuyla ne alakası var? Vallahi kaç yaşıma geldim harbiden ilk defa dolabı sırtlamak ifadesini kullanıyorum. Artı 0 Eksi
rivenays dedi: Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. Dengeliden iyi yazdım bir daha oku. Genişletmek için tıkla... Dolabı sırtlattı. Şimdi bunun konuyla ne alakası var? Vallahi kaç yaşıma geldim harbiden ilk defa dolabı sırtlamak ifadesini kullanıyorum.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 25 Temmuz 2023 #16 Lancia Delta S4 dedi: Hocam aynı FPS değerini uykuda kalan işlemci süresini azalttığından daha düşük gecikme ile veriyor. Kendim test etmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Uykuda kalan işlemci süresi? Güç moduna göre, işlem olmasına rağmen, No OPeration sinyali mi gönderiliyormuş? rivenays dedi: Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. Genişletmek için tıkla... Microsoftu övmek veya gömmek değil mesele. Ona bakarsan CentOS'da da var benzer bir şey, onda da çoğu plan arasında epey bir fark yok. Oldu mu gönlün? Artı 0 Eksi
Lancia Delta S4 dedi: Hocam aynı FPS değerini uykuda kalan işlemci süresini azalttığından daha düşük gecikme ile veriyor. Kendim test etmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Uykuda kalan işlemci süresi? Güç moduna göre, işlem olmasına rağmen, No OPeration sinyali mi gönderiliyormuş? rivenays dedi: Tamam sen linuxcusun zaten Microsoft'u övmen beklenmez. Genişletmek için tıkla... Microsoftu övmek veya gömmek değil mesele. Ona bakarsan CentOS'da da var benzer bir şey, onda da çoğu plan arasında epey bir fark yok. Oldu mu gönlün?
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #17 erengore dedi: Dolabı sırtlattı. Şimdi bunun konuyla ne alakası var? Vallahi kaç yaşıma geldim harbiden ilk defa dolabı sırtlamak ifadesini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Utancımdan yere çakıldım. Artı -1 Eksi
erengore dedi: Dolabı sırtlattı. Şimdi bunun konuyla ne alakası var? Vallahi kaç yaşıma geldim harbiden ilk defa dolabı sırtlamak ifadesini kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Utancımdan yere çakıldım.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 25 Temmuz 2023 #18 rivenays dedi: Utancımdan yere çakıldım. Genişletmek için tıkla... Ne güzel. Artı 0 Eksi
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #19 Nizel G dedi: Uykuda kalan işlemci süresi? Güç moduna göre, işlem olmasına rağmen, No OPeration sinyali mi gönderiliyormuş? Genişletmek için tıkla... Onun kastettiği C-State galiba. Umarım odur. Yoksa vallahi üzülürüm. Gerçekten uyku demiyordur herhalde. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Uykuda kalan işlemci süresi? Güç moduna göre, işlem olmasına rağmen, No OPeration sinyali mi gönderiliyormuş? Genişletmek için tıkla... Onun kastettiği C-State galiba. Umarım odur. Yoksa vallahi üzülürüm. Gerçekten uyku demiyordur herhalde.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.182 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #20 Nizel G dedi: Uykuda kalan işlemci süresi? Güç moduna göre, işlem olmasına rağmen, no operation sinyali mi gönderiliyormuş? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım hocam özür dilerim. Çekirdekler bazen az görev olduğunda kendini uykuya alabiliyor. Nihai performansta o olayı biraz azaltmışlar. O yüzden gecikme azalıyor doğal olarak. Ama çok gerekli bir şey değil azıcık fark ediyor. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Uykuda kalan işlemci süresi? Güç moduna göre, işlem olmasına rağmen, no operation sinyali mi gönderiliyormuş? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım hocam özür dilerim. Çekirdekler bazen az görev olduğunda kendini uykuya alabiliyor. Nihai performansta o olayı biraz azaltmışlar. O yüzden gecikme azalıyor doğal olarak. Ama çok gerekli bir şey değil azıcık fark ediyor.