Yanlış yazmışım hocam özür dilerim. Çekirdekler bazen az görev olduğunda kendini uykuya alabiliyor. Nihai performansta o olayı biraz azaltmışlar. O yüzden gecikme azalıyor doğal olarak. Ama çok gerekli bir şey değil azıcık fark ediyor.
Yanlış yazmışım hocam özür dilerim. Çekirdekler bazen az görev olduğunda kendini uykuya alabiliyor. Nihai performansta o olayı biraz azaltmışlar. O yüzden gecikme azalıyor doğal olarak. Ama çok gerekli bir şey değil azıcık fark ediyor.
Heh tamamdır C-State'den bahsediyorsun.
Ben görmemiştim o farkı ama belki yeni sürümlerde doğru olabilir. Ama inan hiç fark etmez neredeyse. En iyi farkı C-State-AC durumunda C-State kapatarak görürsün.
Heh tamamdır C-state'den bahsediyorsun.
Ben görmemiştim o farkı ama belki yeni sürümlerde doğru olabilir. Ama inan hiç fark etmez neredeyse. En iyi farkı C-state-AC durumunda C-state kapatarak görürsün.
Dediğim gibi aynı FPS değerini veriyor. LatencyMon'dan yaptım testleri "average measured interrupt to DPC latency" 4µs iken 2.5µs olmuştu sadece hiç farkı yok.