fxtih
Hectopat
Arkadaşın dediği doğru gaming laptoplarda özellikle oyun oynarken şarjda kullanırsak en iyi performansı alıyoruz.Yani kullanıcı hatası sonucu değil diyorsunuz orada gözükmemesi.
Arkadaşın dediği doğru gaming laptoplarda özellikle oyun oynarken şarjda kullanırsak en iyi performansı alıyoruz.Yani kullanıcı hatası sonucu değil diyorsunuz orada gözükmemesi.
Arkadaşın dediği doğru Gaming laptoplarda özellikle oyun oynarken şarjda kullanırsak en iyi performansı alıyoruz.
Merhaba arkadaşlar. Şubat ayında HP marka bir Gaming laptop aldım, bir süredir kullanıyorum ve memnunum. Fakat birkaç haftadır bir sorun baş gösterdi. CS:GO'da FPS'i arttırmak için NVIDIA Denetim Masası gibi bazı programlardan ön ayarlar yaptım, şu anda şarjda iken gayet ideal FPS değerlerine ulaşıyorum fakat şarja takmadığım zaman FPS anormal bir biçimde düşüyor. Nihai performans modunu açmak için komut istemine belirtilen kodu yazdım fakat çalışmadı, yönetici olarak çalıştırmama rağmen nihai performans modunu göremiyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
Yardımcı olabilir.Çözüldü: Nihai performans modu görünmüyor
Merhaba, CMD'ye "powercfg -duplacatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749Eb61 " yazıp nihai modu ekliyorum fakat güç seçeneklerinde görünmüyor. Güç seçenekleri sekmesinde hiçbir mod görünmüyor sebebi nedir?www.technopat.net
Şarja takılıyken yüksek performansa alman yeterliBende de aynı sorun var hala çözemedim. Şarja takılıyken 140 FPS değilken 10 FPS alıyorum ve nihai performans modu gelmiyor kodu da girdik.
Hocam bu kısım sizde mevcut mu ? ve servisi aradınız mı ?Vallaha hocam bilemiyorum. Acaba başka bir performans ayarı yaparken burayı mı bozdum?
Hocam bu kısım sizde mevcut mu? Ve servisi aradınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.