Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Tansiyon sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Nihat hocamız tansiyon sebebiyle hastanede şu an tedavi görmekte. Sizlerden hocamız için dua talep ediyoruz" denilmiş.

Ben bu haber hakkında yorum yapmayacağım.

Kaynaklar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisine karşı bir sevgim falan yok ama iyileşir umarız. Diğer dincilere göre daha temiz diye biliyorum tabi kasedi falan çıkmadıysa kendisinin. Biliyorsunuz toplumun 2 gün önce sevdiği bir kişi 2 gün sonra sevilmeyebiliyor? Hakikaten ya, biz Nihat Hatipoğlu'nu seviyor muyduk yanlış mı hatırlıyorum?

Tansiyon sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Nihat hocamız tansiyon sebebiyle hastanede şu an tedavi görmekte. Sizlerden hocamız için dua talep ediyoruz" denilmiş.

Ben bu haber hakkında yorum yapmayacağım.

kaynaklar:

geçmiş olsun Nihat hocayı severim sağ salim çıksın inşallah.

Son düzenleme:
Kendisine karşı bir sevgim falan yok ama iyileşir umarız. Diğer dincilere göre daha temiz diye biliyorum tabi kasedi falan çıkmadıysa kendisinin. Biliyorsunuz toplumun 2 gün önce sevdiği bir kişi 2 gün sonra sevilmeyebiliyor? Hakikaten ya, biz Nihat Hatipoğlu'nu seviyor muyduk yanlış mı hatırlıyorum?
Anladığım kadarıyla sevilen bir kişilikmiş. Umarım iyileşir.

Noldu hocam? Bir kişi hakkında toplum görüşünü bilmemek veya birini tanımamak suç mu oldu? Dincileri takip etmiyorum adamı tanımıyor olamaz mıyım?

Konuyu uzatmak istemiyorum, tanımanız veya tanımamanız problem değil. En sondaki cümlenizi beğenmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı