Nihat Hatipoğlu ve Ermeni Çocuk

Ve bir de reyting var bunu her kanal yapıyor zaten günümüzde. Amaç dikkat çekmek ya da fark yaratmak. Diyelim ki biz çok iyi iki ahbabız. Ama yayına çıktık diyelim izleyicileri üstümüze çekmek adına bir şey üzerinde tartışıyoruz ve ben sana kızmadan bunu izah ettim. Bu kimsenin dikkatini çekmez değil mi? Ama ben orada masaya yumruk atsam bağırsam sövsem sonra sen karşılığını aynı şekilde verirsen bu reyting olur ve dikkat çeker. Günümüzde de bu ve benzerlerini yaşıyoruz.
Ben bunu zaten biliyorum. Bunu söylemen biraz garip kaçtı.

Bunun tam tersini düşünün Noel'de Müslüman çocuğu kolundan tutup rahip istavroz çıkarttırsa bunu da TV'den izletseler nasıl yanlış yaparlarsa bu da öyle bir yanlıştır. Neyse ki bu rezilliği normal karşılayan yok bu sitede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama sonra ne olduğunu bilemiyorum. Ama bence bu klasik bir karalama. Her Ramazan'da olduğu gibi.
Neyin karalamasindan bahsediyorsun? Çıkıp utandaman yaptığı şeyi savunacak kadar ne kafa yaşıyorsunuz anlamiş değilim. Ailesi haberi olmadığını ne diye çıkar anlatir o zaman, oğlum Hristiyan hala der madem ATV ailesini ayarlamışsa. ATV böyle bir şey yapsaydi ailesi çıkıp açıklama yapmazdi.

ATV her ne kadar muhalifler tarafından sevilmese de bunun yöneticileri salak değildir.
ATV salak olmasa böyle bir program olmazdi.

@CJack60 Bunun A, B, C dini yok yapılan yanlıştır. Tek bir din için yapılan bir yorum değildir. Bu durumu normal karşılayan epey kitle vardır, NH'ye methiyeler dizenlere sadece denk gelmemişsin.

Bunun tam tersini düşünün Noel'de Müslüman çocuğu kolundan tutup rahip istavroz çıkarttırsa bunu da TV'den izletseler nasıl yanlış yaparlarsa bu da öyle bir yanlıştır. Neyse ki bu rezilliği normal karşılayan yok bu sitede.

Tabi şöyle bir fark var, bu gibi bir durum ülkemizde olamaz yoksa o TV binasını ateşe verirler ;)

Yazık ya; Para için yapmayacakları şey yok. Bu tipler için ilk önce Para gelir her zaman yaratıcı gelir dediklerine bakmayın hepsi hikaye. Hristiyan çocuğun Müslüman yapılmaya çalışılması ya da Müslüman çocuğun Hristiyan yapılması değil olay. Dinlerin olduğu her yerde bir sorun var. Keşke herkes kitapta yazana göre hareket etse diyeceğim ama %99'u takmıyor bile.

Hocam benim fikrim çocuk kendisi çıkmak istemiştir yoksa kanal sahipleride mal değil yani. Zorla Ermeniyi Müslüman yapacak halleri yok. Öyle olsa bile parayı basar birini bulur formaliteden yapar annesi falan da kabul eder. Bence bu hale gelmemizin sebebi milletimiz her yıl standart aynı sorular. Sonuçta adam da para kazanmanın peşinde herkeste olduğu gibi. Reyting peşinde olması gayet normal geliyor bana.

Bu arada çocukta tv'ye çıkmak için yapmış olabilir kendisi zaten Hristiyan ise birinin Müslüman ol demesiyle Müslüman olmaz.

Son düzenleme:
İki dakika önce o çocuk ve benzerleri için cehenneme gidecekler diyen adama göre o artık cennete gidecek.
Din tüccarlığı. Bu adam nasıl yıllarca konuşmacılık yaptı anlamış değilim. Ulan zaten 600 sayfalık bir kitap var onu okusan cevabı bulacaksın hocaya yıllardır sor sor soru bitmedi.
Kelimelerin ünlü harflerini bile yazmaya üşenen cahil kesim o kadar sayfayı okur mu 🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı