Nihilumbra İncelemesi

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Doktor
+Müzikleri çok güzel
+Atmosferi de harika
+Mekan tasarımlarını çok sevdim
+Oyunda geçen sözler de arada güzel olabiliyor
+Renkler :D

-Şu Void denen şeyden kaçma bölümleri aşırı derecede dengesiz. Ekran bir platform oyunundaki kaçma sahnelerinden beklenenin aksine oldukça yavaş ilerliyor ve iki saatte 10 adım atana kadar birden 2-3 saniyede hızla yapılacak bir şey koyuyor önünüze. Kötü tarafı bu kaçma bölümlerinden oyunda sanırım 5 tane var. Hepsi işkence. Ayrıca o sahnelerde çalan müzik de ortama hiç uyuşmuyor. Müzik son tempoda çalarken ekran yavaaaaaaş yavaş sağa doğru kayıyor.
-Her sahneye bir söz sıkıştırmaları da olmamış. Ben o sahneyi geçene kadar cümlenin sadece yarısını okuyabiliyorum. Okuyabilmem için illa ki durmam gerek. Bu da bütün o atmosferi baltalıyor.

Sonuç olarak kötü diyemem ama çok da beğenmedim. Gereğinden hem yavaş hem de hızlı bir oyun. Daha iyi olabilirdi. İndirimde bulursanız alın. Çerezlik bir şey arıyorsanız alın.

İyi oyunlar!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı