Nike 150€ üstü siparişlerde sorun çıkar mı ?

richy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX5700XT Nitro+ SE
i5-9600K
8x2 3200Mhz 16 GB Ram
512 GB SSD
2 TB HDD
Corsair K55 Klavye
Corsair M55 Mouse
Logitech G435 kulaklık
Meslek
Öğrenci

Bu ayakkabıyı almak istiyorum ama sitede ki o yazı dikkatimi çekti param boşa gider vs. diye korktum biraz buraya sorayım dedim. Euro cinsinden 160 euroya geliyor sınırı 10 euro geçiyor.

Herkes kendi bütçesine göre hareket etmeli.

Para boşa gitmez iade ediyorlar zaten ama yönetmelik gereği böyle imiş. Garip...
İade ettiklerinden eminseniz sipariş vereceğim? @Barisdkmn

Çok param olsa bile almazdım 400 500 TLye alıp kalanıyla fakirlere yardım etmek daha doğru bence.
20 dolarlık ayakkabıdan ne hayır gelir ne kalite. Fakirlere yardım niye edeyim ki. Çalışıp kendilerini kurtarabilirler. Bağış yapacak olsam daha iyi yerler var.

Richy, Rich'den değil Richard ın kısaltılmışı.

Herkes kendi bütçesine göre hareket etmeli.

İade ettiklerinden eminseniz sipariş vereceğim? @Barisdkmn

Nike kendi açıklamış zaten.

Dosya Ekleri

• 1681215004575.png
    1681215004575.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 237
Satın almana izin vermiyor zaten eğer 150£ üstü siparişlerde onu satın alma kısmında gösteriyor alabiliyorsan sıkıntı yok

150£ üstünde olan ayakkabıları da 150£ olarak gösterip sokuyorlar başka yolu yok

Satın almana izin vermiyor zaten eğer 150£ üstü siparişlerde onu satın alma kısmında gösteriyor alabiliyorsan sıkıntı yok

150£ üstünde olan ayakkabıları da 150£ olarak gösterip sokuyorlar başka yolu yok
Evet şimdi farkettim alınmıyor zaten numarada kalmamış. Sanırım mecbur türkiyeden kırmızı olanını alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı