Nike Air Force 1 '07 vs Nike dunk Low

ocopas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, günlük kullanım için yeni bir ayakkabı almak istiyorum. AF1 biraz büyük gibi geldi ama sorun çıkarır mı? Biraz tavsiyede bulunursanız sevinirim. Beğendiğim 2 ayakkabnın görselini bıraktım.

Dosya Ekleri

• 2121.png
    2121.png
    160,9 KB · Görüntüleme: 139
  • 11111.png
    11111.png
    178,1 KB · Görüntüleme: 104
Hocam 2 ayakkabı da güzel, yalnız toplumda herkeste var. Aklınızda bulunsun. Bana göre ise 1. seçenek daha güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 ayakkabı da güzel, yalnız toplumda herkeste var. Aklınızda bulunsun. Bana göre ise 1. seçenek daha güzel.

Hediye olarak AF1 almışlar bende emin olamadım işte öyle bakıyordum, benim de gözüme dunk daha güzel geliyor. AF1 kocaman bir şey biraz daha düşünüp karar vereyim bakalım, yine herkesin görüşünü merak ediyorum: Beklerim :)

Hediye olarak AF1 almışlar bende emin olamadım işte öyle bakıyordum, benim de gözüme dunk daha güzel geliyor. AF1 kocaman bir şey biraz daha düşünüp karar vereyim bakalım, yine herkesin görüşünü merak ediyorum: Beklerim :)
Hocam değiştirme şansınız varsa değiştirin yoksa Af'de güzeldir yani.

Af ya da Jordan 1 Low tercih ederdim ben olsam.

Jordan'a pek yatmadı kafam, spor ayyakabısı diye geçiyor bir de sanırım onlar. Dunk veya AF1 tarafındayım :)

Ek olarak eklemek isterim: Bu ayakkabıyı da aktif olarak kullanıyorum. Bir de ne bileyim böyle yüksek bir ayyakabım olsun diyorum ama hala kafam karışık :)

Tam bu değil aslında, kenarındaki beyaz çizgi değil de orası da siyah. Bir de kenarda puma bayrağı yok Senegal bayrağı gibi bir renkli şey var😅

Dosya Ekleri

• 12312.png
    12312.png
    73 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba, günlük kullanım için yeni bir ayakkabı almak istiyorum. AF1 biraz büyük gibi geldi ama sorun çıkarır mı? Biraz tavsiyede bulunursanız sevinirim. Beğendiğim 2 ayakkabnın görselini bıraktım.

AF1'den devam ettim, cidden güzel ayakkabı seve seve kullanıyorum. İnşallah sorunsuz kullanırım :) geri dönüş yapanlara teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240806_220422.jpg
    IMG_20240806_220422.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı