1000 TL altında kaliteli ayakkabı kaldığını zannetmiyorum.Hediye gelmiş zaten hocam çok takmayın bence. Bu zamanda ayakkabıya 1000TL üstü vermek özentilikten başka bir şey değildir.
1000 TL altında kaliteli ayakkabı kaldığını zannetmiyorum.Hediye gelmiş zaten hocam çok takmayın bence. Bu zamanda ayakkabıya 1000TL üstü vermek özentilikten başka bir şey değildir.
Eki Görüntüle 1507562
Dikişte Nike logosuna iyi bakın birincisi onda ofsayt ikincisi Nike'ın logosunun üstündeki o adını unuttum simge Nike yazısıyla birleşik olmaz.
Youtube da Real-fake AF1 videolarını izleyip kıyaslayabilirsiniz, görseller yetersiz bence. Tabanın kalitesi kendini belli eder aslında.500 tllik replika veya 2800 tllik orijinal mi giyiyorum bilmek isterim![]()
o konuda elbette haklısınızHediye gelmiş zaten hocam çok takmayın bence. Bu zamanda ayakkabıya 1000TL üstü vermek özentilikten başka bir şey değildir.
onlara bakarak kıyasladım tam not aldıYoutube da Real-fake AF1 videolarını izleyip kıyaslayabilirsiniz, görseller yetersiz bence. Tabanın kalitesi kendini belli eder aslında.
bende tam onu diyecektim ağzımdan lafı aldınızEki Görüntüle 1507567
Orjinal logoya uygun yapılmış fakat bu ayırt edici bir özellik değil.
defo mal olma ihtimali var mıdır hocam ?Arka parlak kombinasyon sadece özel üretimde yan gri çizgi ile gelebilir ki geldiğini varsayalım sonuçta doğum günü hediyesiymiş ama AIR logosunun dikişleri fotoğraftan gördüğüm kadarıyla fabrikadan çıkması gerektiği şekilde değil ve arkada parça düzgün kesilmemiş.
1000TL’den ucuz ayakkabı mı kaldı?Hediye gelmiş zaten hocam çok takmayın bence. Bu zamanda ayakkabıya 1000TL üstü vermek özentilikten başka bir şey değildir.
Olabilir fakat dediğim gibi size özel tasarım yapılmadıysa zaten bu kombinasyonda seri üretim yok bilginiz olsun.defo mal olma ihtimali var mıdır hocam ?
Nike falan istiyorsanız evet yok ben hiç almadım hayatımda galiba.1000TL’den ucuz ayakkabı mı kaldı?
özel tasarımlar herkesin yaptırabildiği bir şey mi ?Olabilir fakat dediğim gibi size özel tasarım yapılmadıysa zaten bu kombinasyonda seri üretim yok bilginiz olsun.
Evet herkes yapabilir.özel tasarımlar herkesin yaptırabildiği bir şey mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.