Nike Air Max dn alınır mı?

Rafaell

Yoctopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, Nike Air Max dn almayı düşünüyorum. Günlük hayatta giyeceğim, sizce alınır mı? Rahat ama çok mu kaba duruyor? Önerileriniz varsa açığım.

Bu modeli almadan önce ayağınızda denemenizi ve nasıl durduğunu görmenizi öneririm.

Evet, daha önce bu siteden alışveriş yaptım.

Acaba Air Force falan alsam mi diye düşündüm de, şu an güncel Air Max TN giyiyorum benzer yapıda cok mu kaba duruyor.

Giyilebilir güzel bir ayakkabı, bu arada vomero5 öneririm, bu arada site güvenilir mi?
Af dusundum bu cok mu kaba

Giyilebilir güzel bir ayakkabı, bu arada vomero5 öneririm, bu arada site güvenilir mi?

Bu modeli almadan önce ayağınızda denemenizi ve nasıl durduğunu görmenizi öneririm.

Evet, daha önce bu siteden alışveriş yaptım.

Sipariş vereceğim sizce? Yukarıda da yazdim.

Son düzenleme:
Air Force kaba değil yalnız benim tercihim olmaz çünkü ağır ve rahatsız bir ayakkabı, TN'den sonra can sıkabilir, Air Max, dunk, Jordan modelleri tercih ederim.

Air Force kaba değil yalnız benim tercihim olmaz çünkü ağır ve rahatsız bir ayakkabı, TN'den sonra can sıkabilir, Air Max, dunk, Jordan modelleri tercih ederim.

Kaba mi dedigim Air Max dn di, ama airforce ve dunk bence o kadar rahat degil. Ondan Air Max dn Black sipariş verdim kotu bir tercih mi? Sence.

Benim de önerdiğim dn di zaten, airforce ayakkabı rahatsız.

Yardım ve öneri için teşekkürler.

Benim de önerdiğim dn di zaten, airforce ayakkabı rahatsız.

Hocam ayakkabı geldi de numarası tam ama topuktan cikma yapiyor bu norma mi? Sol tarafta pek yok da sağ taraf biraz fazla. Cikiyor gibi. Eski TN ayakkabimida denedim onda da hafif cikma varmiş, normal mi? Buyuk mi diyeceğim de sol ayagimi sıkıyor bile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı