Merhaba. Dün Sneaks Up sitesinde 3 bin TL'ye bulmuştum ayakkabı ama şu an baktığımda 4600TL olmuş. Bu ayakkabıyı her yerde araştırdım 3bin TL'ye bulamadım. Resmi satıcılı ve fotoğraftaki rengi sizce alınır mı?
Hangi sitelerde vs vardır?
Eki Görüntüle 2247104
Bunu alabilirsiniz daha sade ve şık kendim kullanıyorum rahatta bir ayakkabı tek sorunu 1 hafta kullanınca tabandan değişik bir ses geliyor o da pudra dökünce geçiyor.![]()
Nike Air Monarch IV Erkek Antrenman Ayakkabısı. Nike TR
Nike Air Monarch IV Erkek Antrenman Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
300 TL daha ekleyebilirseniz court vision alabilirsiniz.
![]()
Nike Court Vision Low Next Nature Kadın Ayakkabısı
Nike Court Vision Low Next Nature Kadın Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Bu tarz var yani herkeste demişken.
Hocam sade 15tane ayakkabım var zaten Air Force vs daha bunlardan mı alayım
Herkesin zevki farklıdır hocam konuyla alakasız yorum atmazsanız sevinirim.
Hocam bende de Nike var koşu ayakkabısı fotoğrafta olandan. Bende yürürken alttan değişik bir ses çıkıyor tak tak diye sanki bir şey çıkıntı yapmış gibi.
Hocam benim attığım TW olanında taban daha iyi gibi.
Fiyatlar ne zaman düşer bir bilginiz var mı dün kaçırdım TW 3K fiyatı vardı şimdi 4600TL civarında.
Ve farklı site de yok.
Hocam bu monarch 2K ya görmüştüm fiyatına göre iyi.
İndirim beklemek lazım.
Sizin önereceğiniz bir site var mı? Güzel indirimler vs yapan.
Eki Görüntüle 2247309
Hocam superstepin güzel indirimleri olabiliyor Air monarch ı da ben 2600 ya da 2800'e almıştım zaten indirim hakkında bilgim yok.
Tamamdır hocam öneriniz için çok müteşekkirim
Bir araştıracağım bakalım hangisi daha iyi monarch mı TW mi?
Hocam bu fiyat bandında muhtemelen ikisi de çok farklı değildir ama sizin attığınız ayakkabı bez ben bez ayakkabıyı çok sevmem madem o kadar para veriyorsun kaliteli bir şey olsun monarchın üstleri orijinal deri kalanı da suni deri %50 %50 düşünebilirsiniz yani içine sadece burun kısmındaki hava deliklerinden su giriyor.
Hocam koşu vs tarzında kullanacağım için bez olması benim daha avantajlı günlük hayatta kullanmak için de monarch da alabilirim.
Şu an önemli olan indirim 1tanesini alırım diğerini seneye alırım sıkıntı yok dediğim gibi 1K fazla veresim yok.
Acelem yok çünkü![]()
Koşu için istediğinizi görmemişim hocam pardon. Ben bu ayakkabıyla birkaç kere futbol oynadım çok problem olmadı ama okul sahasında ne kadar koşmuş olabilirim öyle düşünmek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.