Nike Air Zoom GT run 2 alınır mı?

ARİN VAROL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Doğru başlıkta mı açtım bilmiyorum ama başlıkta da yazdığı gibi alınır mı? 1 oynuyorum bir tık kyrie ve iverson gibi oyun stilim var. 200 eurodan 100 euroya dustugu icin aklıma girdi. Onu almazsam Air Zoom freak 5, kd 16 veya immortality 4 gibi seçeneklerim var. Hepsini de indirimde yakaladım. :D her neyse bilek desteği olmasına gerek yok bileğim güçlü pek burkulmuyor hatta bu zamana kadar 1-2 defa burkulmuştur. Curry 11 gibi toz tutuyorsa kötü aktif oynafığım saha hiç temizlenmiyor ve curry 11 yağ gibi kayıyor her pozisyonda silıyorum. Önereceğiniz başka 100-120 euro bandında ayakkabı varsa açığım. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, doğru başlıkta mı açtım bilmiyorum ama başlıkta da yazdığı gibi alınır mı? 1 oynuyorum bir tık kyrie ve iverson gibi oyun stilim var. 200 eurodan 100 euroya dustugu icin aklıma girdi. Onu almazsam Air Zoom freak 5, kd 16 veya immortality 4 gibi seçeneklerim var. Hepsini de indirimde yakaladım. :D her neyse bilek desteği olmasına gerek yok bileğim güçlü pek burkulmuyor hatta bu zamana kadar 1-2 defa burkulmuştur. Curry 11 gibi toz tutuyorsa kötü aktif oynafığım saha hiç temizlenmiyor ve curry 11 yağ gibi kayıyor her pozisyonda silıyorum. Önereceğiniz başka 100-120 euro bandında ayakkabı varsa açığım. Şimdiden teşekkürler.

ANTA KAI 2 | Kyrie Irving Shoes | ANTA US eger yurtdisindaysaniz.

Immortality 3 yastıklamasında yaşadığım “bottom out” olayı yüzünden seriyi hiç sevmiyorum ve önermiyorum. Yastıklama yok denebilir. Gt run yerine KD daha iyi olur diye düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi yurtdışındaysanız Anta Kai serisi tam size uygundur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı