Bir ayakkabı var almayı düşünüyorum. Kadın ayakkabısı fakat bayağı numarası var. 47-48 vs. bu ayakkabıyı alsam kalıp sorunu yaşar mıyım?
Bir ayakkabı var almayı düşünüyorum. Kadın ayakkabısı fakat bayağı numarası var. 47-48 vs. bu ayakkabıyı alsam kalıp sorunu yaşar mıyım?
Webden alacağım hocam.Gidip denemenizde fayda var. Bazı ayakkabılar büyük, küçük kalıp olabiliyor.
Hangi ayakkabıWebden alacağım hocam.
Dunk hocam.Hangi ayakkabı
Dunk hocam.
kendim kullanıyorum 42.5 giyiyorum 44 kullanıyorumDunk hocam.
Hocam nike ayakkabıların kalıpları genelde numaradan büyüktür yani bir nike ayakkabı alınca 44 mü aldınız seneye 45 oldunuz ancak o ayakkabı hala rahat bir şekilde olur nike ayakkabı kalıpları hamur gibi ayağınızın şeklini alır. ama denemenizde fayda varDunk hocam.
Dunk hocam.
Yol hocam direkt kadın ayakkabısı yazıyor fakat numara seçimi fazla. Halihazırda blazer mid 77 giyiyorum 45 numara.True to size kendi numaranızı alın. Uzun süreli giyilecekse 1 numara büyük.
kendim kullanıyorum 42.5 giyiyorum 44 kullanıyorum
Kadın ayakkabı 47 48 değildir. Erkek ayakkabısıdır.
45 numara ayağımın şu andan sonra daha da büyüyeceğini düşünmüyorum.(İnşallah)Hocam nike ayakkabıların kalıpları genelde numaradan büyüktür yani bir nike ayakkabı alınca 44 mü aldınız seneye 45 oldunuz ancak o ayakkabı hala rahat bir şekilde olur nike ayakkabı kalıpları hamur gibi ayağınızın şeklini alır. ama denemenizde fayda var
Yol hocam direkt kadın ayakkabısı yazıyor fakat numara seçimi fazla. Halihazırda blazer mid 77 giyiyorum 45 numara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.