Nike Blazer Mid alınır mı?

offlinedota75

Decapat
Merhaba. Elime bir miktar para geçti ve ayakkabı almaya karar verdim. Kafamda bir kombin belirledim ve sanırım blazer mid alacağım fakat geçen sene 600 TL olduğu ve şu an 1500 olduğu için biraz koyuyor sizce alınır mı? Barçinden almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa tecrübelerini paylaşırsa iyi olur. Düşüncelerinize açığım.

Merhaba. Elime bir miktar para geçti ve ayakkabı almaya karar verdim. Kafamda bir kombin belirledim ve sanırım blazer mid alacağım fakat geçen sene 600 TL olduğu ve şu an 1500 olduğu için biraz koyuyor sizce alınır mı? Barçinden almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa tecrübelerini paylaşırsa iyi olur. Düşüncelerinize açığım.

1500 değer mi bilmiyorum ama ben çok memnunum. İndirimden Air Force da alabilirsiniz.

Güzel ayakkabı ama çok pahalı. Çok beğendiyseniz alınır.

Bana göre çok çirkin ayakkabı zevkler ve renkler tartışılmaz ama o paraya sokak abisi ayakkabısı almazdım.

1500'e alinmaz bence 600ken bile düşünülür mesela ben Nike almıştım o tarz mid bir şey 200TL'ye 2018 de aldım temiz kullandim şu an bile durumu iyi ama fiyati 1300. Verilmez yani hele öğrenciysen direk gidip lumberjack al hiç gerek yok kombin için falan düz siyah bir spor al her şeyin altına gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı