Beraber bir yürüyüş atarız memnun kalırsan
Sadece spor için mi kullanacaksınız yoksa kotun altına da giyerim mi diyorsunuz?
Bütçe varsa bakayım sizin için elimden geldiğince
Beraber bir yürüyüş atarız memnun kalırsan
Sadece spor için mi kullanacaksınız yoksa kotun altına da giyerim mi diyorsunuz?
Bütçe varsa bakayım sizin için elimden geldiğince
Memnun kalırsın bence. Nike modeller mesela benim baş parmağımda çok ağrıya sebep oluyordu. Adidas çok daha rahat ve hafif. Güzel ve keyifli günlerde kullanırsın umarım
Henüz almadıysanız diye cevap yazıyorum. Nike Revolution 4 EU kullanıyorum. Linkini bıraktığınız ayakkabının aynısı, aynı renk vs. Öncelikle tabanı çok rahat, hele koşuyorsanız bilin ki mükemmel bir konfora sahip olacaksınız, alırsanız. En azından ben çok rahat hissediyorum kendimi. Yürüyüşlerde ise durmayın, durmadan yürüyen bir insan için birebir bir ayakkabı gibi. Uzun süreli durduğunuzda, bilmiyorum benden kaynaklı da olabilir, ayaklarınız hareket etmek istiyor diyebilirim. Herhangi bir şekilde hareket ederken ayakkabı rahatlığını hissettiriyor, tabanları gayet rahat.
Sözü geçen diğer ayakkabılar hakkında bir yorumda bulunamayacağım. Şimdiden hayırlı olsun diyorum