Nike Flex Experience Rn 7 mi, Revolution 4 Eu mu?

200749

Kilopat
Makaleler
11
Aklımda bu model var ne dersiniz?
Beraber bir yürüyüş atarız memnun kalırsan:)
Sadece spor için mi kullanacaksınız yoksa kotun altına da giyerim mi diyorsunuz?
Bütçe varsa bakayım sizin için elimden geldiğince:)

Spor için sadece. Düğün özel ayakkabım var :).
Düğün mü? Hayda:)
O zaman öncelikle taban yumuşaklığı ve hava almasına dikkat edin mümkün olduğunca. Aşağıda bir iki benim de beğendiğim model var. Benimkine yakın diyeyim:) Sonuncu Foam tabanlı baya iyi ama çabuk zarar görebiliyor kötü kullanırsan. Bu modellere Trendyol üzerinden de araştırabilirsin. Bazen orada daha uygun fiyatlı olabiliyor. Ayrıca son gittiğimde Nautilus AVM içindeki Ayakkabı Dünyası mağazasında indirim vardı. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Bakabilirsin oraya da.
adidas ENERGY CLOUD M -50 Siyah Kırmızı Erkek Koşu Ayakkabısı
adidas DURAMO 8 W -8 Siyah Nar Çiçeği Kadın Koşu Ayakkabısı
adidas CLOUDFOAM VS CITY Siyah Gri Erkek Koşu Ayakkabısı

Düğün mü? Hayda:)
O zaman öncelikle taban yumuşaklığı ve hava almasına dikkat edin mümkün olduğunca. Aşağıda bir iki benim de beğendiğim model var. Benimkine yakın diyeyim:) Sonuncu Foam tabanlı baya iyi ama çabuk zarar görebiliyor kötü kullanırsan. Bu modellere Trendyol üzerinden de araştırabilirsin. Bazen orada daha uygun fiyatlı olabiliyor. Ayrıca son gittiğimde Nautilus AVM içindeki Ayakkabı Dünyası mağazasında indirim vardı. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Bakabilirsin oraya da.
adidas ENERGY CLOUD M -50 Siyah Kırmızı Erkek Koşu Ayakkabısı
adidas DURAMO 8 W -8 Siyah Nar Çiçeği Kadın Koşu Ayakkabısı
adidas CLOUDFOAM VS CITY Siyah Gri Erkek Koşu Ayakkabısı
Senin zevkin benim hoşuma gidiyor. Energy Cloud M -50 alıyorum.

Son düzenleme:
Senin zevkin benim hoşuma gidiyor Energy Cloud M -50 alıyorum.
Memnun kalırsın bence. Nike modeller mesela benim baş parmağımda çok ağrıya sebep oluyordu. Adidas çok daha rahat ve hafif. Güzel ve keyifli günlerde kullanırsın umarım:)

Henüz almadıysanız diye cevap yazıyorum. Nike Revolution 4 EU kullanıyorum. Linkini bıraktığınız ayakkabının aynısı, aynı renk vs. Öncelikle tabanı çok rahat, hele koşuyorsanız bilin ki mükemmel bir konfora sahip olacaksınız, alırsanız. En azından ben çok rahat hissediyorum kendimi. Yürüyüşlerde ise durmayın, durmadan yürüyen bir insan için birebir bir ayakkabı gibi. Uzun süreli durduğunuzda, bilmiyorum benden kaynaklı da olabilir, ayaklarınız hareket etmek istiyor diyebilirim. Herhangi bir şekilde hareket ederken ayakkabı rahatlığını hissettiriyor, tabanları gayet rahat.
Sözü geçen diğer ayakkabılar hakkında bir yorumda bulunamayacağım. Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı