Nike tech ürün alınır mı?

123b123a

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Nike tech hırka almayı düşünüyorum, fiyatı yaklaşık 3000. normalde çok bu tarz kıyafet sevmem, malum bir tık keko gözüyle bakılıyor bunu giyenlere. Ama elimde bir tane bulunsun istiyorum, gördüğüm ve okuduğum yorumlar kadarıyla günlük hayatta, okula giderken, gezerken sık sık giyilebilecek ve sıkıntı çıkartmayacak bir ürün. Kullanmış olanlar yorumda bulunabilir mi?

Arkadaşlar selam, Nike tech hırka almayı düşünüyorum, fiyatı yaklaşık 3000. normalde çok bu tarz kıyafet sevmem, malum bir tık keko gözüyle bakılıyor bunu giyenlere. Ama elimde bir tane bulunsun istiyorum, gördüğüm ve okuduğum yorumlar kadarıyla günlük hayatta, okula giderken, gezerken sık sık giyilebilecek ve sıkıntı çıkartmayacak bir ürün. Kullanmış olanlar yorumda bulunabilir mi?

Artık pek giyilmiyor. Modası geçti. Ama hem görünüş hem de koruma açısından iyi. Alınabilir.

Evet Nike tech hayatımızda her yerde görüyoruz. Bundan 1-2 sene önce çok modaydı. Ama artık pek gidilmiyor modası geçtiği düşünülüyor. Şahsen bende öyle düşünüyorum. Ama elinde bulunmasını istiyorsan alabilirsin. İnternet üzerinde futbol takımı olan PSG'ye bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı