S Shadow Hunter Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, Nikon D90 fotoğraf makinem var. bayağıdır kullanmıyorum, bugün kamerayı açtım ve video çekmek için lv tuşuna bastım fakat kayıt süresi 0 dk 0sn yazıyor. Bunun sebebi ne olabilir? SD kartım: https://www.hepsiburada.com/samsung...XVXL4I2CPlGkVNLFGsLTv24P62HJx8iRoCLwgQAvD_BwE
Merhabalar, Nikon D90 fotoğraf makinem var. bayağıdır kullanmıyorum, bugün kamerayı açtım ve video çekmek için lv tuşuna bastım fakat kayıt süresi 0 dk 0sn yazıyor. Bunun sebebi ne olabilir? SD kartım: https://www.hepsiburada.com/samsung...XVXL4I2CPlGkVNLFGsLTv24P62HJx8iRoCLwgQAvD_BwE
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 17 Ağustos 2021 #2 ''Eğer olmazsa'' adımlarını sırayla yazıyorum. 1) Öncelikle SD Kartı bilgisayara takıp tamamen dolu olmadığından emin olun. 2) SD Kart Adaptörünü ve SD Kartın diş bölgelerini iyice temizleyin. 3) SD Kartı fotoğraf makinesine takıp ayarlarından biçimlendirin. (SD Kartta fotoğraflarınız varsa yedekleyin.) 4) Eğer olmazsa SD Kartı bu sefer bilgisayara takıp biçimlendirin. Bu adımları yaptıktan sonra Lv tuşuna basıp Ok düğmesine basın. Artı 0 Eksi
''Eğer olmazsa'' adımlarını sırayla yazıyorum. 1) Öncelikle SD Kartı bilgisayara takıp tamamen dolu olmadığından emin olun. 2) SD Kart Adaptörünü ve SD Kartın diş bölgelerini iyice temizleyin. 3) SD Kartı fotoğraf makinesine takıp ayarlarından biçimlendirin. (SD Kartta fotoğraflarınız varsa yedekleyin.) 4) Eğer olmazsa SD Kartı bu sefer bilgisayara takıp biçimlendirin. Bu adımları yaptıktan sonra Lv tuşuna basıp Ok düğmesine basın.
KS KS S Shadow Hunter Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 SeRReSss dedi: "Eğer olmazsa" adımlarını sırayla yazıyorum. 1) öncelikle SD kartı bilgisayara takıp tamamen dolu olmadığından emin olun. 2) SD kart adaptörünü ve SD kartın diş bölgelerini iyice temizleyin. 3) SD kartı fotoğraf makinesine takıp ayarlarından biçimlendirin. (SD kartta fotoğraflarınız varsa yedekleyin.) 4) eğer olmazsa SD kartı bu sefer bilgisayara takıp biçimlendirin. Bu adımları yaptıktan sonra lv tuşuna basıp ok düğmesine basın. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım fakat olmadı başka bir fikriniz var mıdır? Artı 0 Eksi
SeRReSss dedi: "Eğer olmazsa" adımlarını sırayla yazıyorum. 1) öncelikle SD kartı bilgisayara takıp tamamen dolu olmadığından emin olun. 2) SD kart adaptörünü ve SD kartın diş bölgelerini iyice temizleyin. 3) SD kartı fotoğraf makinesine takıp ayarlarından biçimlendirin. (SD kartta fotoğraflarınız varsa yedekleyin.) 4) eğer olmazsa SD kartı bu sefer bilgisayara takıp biçimlendirin. Bu adımları yaptıktan sonra lv tuşuna basıp ok düğmesine basın. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım fakat olmadı başka bir fikriniz var mıdır?
bedir34 Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Shadow Hunter dedi: Hepsini yaptım fakat olmadı başka bir fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Shadow Hunter dedi: Hepsini yaptım fakat olmadı başka bir fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bunu çözebildiniz mi?