Nikotin seviyesi 1 haftada nasıl düşürülür?

Aso020

Femtopat
Bugün okulda sigara içerken yakalandım, aslında yakalandım sayılmaz sadece kokuyu aldılar konuştuk falan oruç sandıkları için 1 hafta sonra teste göndercekler, çabucak 1 hafta da düşürmem lazım. Nasıl yapabilirim?

Bir de ben yakalanmim diye yedim sigarayı bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulun senin rızan dışında senden kan alma yetkisi var mı araştır bence kanki

Bir de ben korkudan kalan son tek sigarayı yedim, çakmağı da mahrem bölgeme sakladım. Üzerimi aradılar bir şey bulamadılar. Sigarayı yemem dolayısıyla bir şey olur mu?
Ciddi misin emin değilim ama ciddi olduğunu varsayarak cevaplayayım. Bir şey olmaz. Fakat sigara içtiğinin öğrenilmesi bu kadar önemli bir sorunsa senin için, nikotin seviyesini düşürmeye çalışmak yerine sigarayı bırakmaya çalışabilirsin. Hem beden sağlığın için daha iyi hem de psikolojin için. Maximum 17 yaşındasın, saklana saklana içtiğin sigaradan dolayı ağır bir nikotin bağımlılığın da söz konusu değil. Özenti sebebiyle sigara içmeye devam etmenin de bir anlamı yok. Başına gelen olay bir işaret olsun ve sigarayı bırak, ilerde keşke dememek için.

Bir de ben korkudan kalan son tek sigarayı yedim, çakmağı da mahrem bölgeme sakladım. Üzerimi aradılar bir şey bulamadılar. Sigarayı yemem dolayısıyla bir şey olur mu?
Hocam sigarayı bi dahakine ekmekle yiyin doymazsınız öteki türlü.

Çakmağı da yut sigaranı yakar. Ciğerlerin bayram etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…