Çözüldü Nikotin vücuttan ne kadar sürede atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baboli1212

Femtopat
Daha fazla  
Sadece 2 çekim puff kullandım ve icime cektim. Bunun vücuttan tamamen atılma süresi ve herhangi bir testte cıkmama süresi ne kadardır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Neden cıkmaz ki? Sonucta içinde nikotin barındıran seyler nikotin testinde cıkar bence.
Rutin kan testinde nikotin bakılmıyor. Hastaneye gidip ben kan vermek istiyorum dediğinizde bakılan değerlerin arasında nikotin yok. Özel olarak sigaraya dair kan testi istenecek bile olsa onda da nikotin metaboliti olan kotine bakılır, onun da kan ve idrarda kalma süresi 1 hafta ve onunla bile kesin olarak sigara içiyor tanısı konamıyor. O yüzden endişelenmeyin.
Sadece 2 çekim puff kullandım ve icime cektim. Bunun vücuttan tamamen atılma süresi ve herhangi bir testte cıkmama süresi ne kadardır acaba?
Sigara, elektronik sigara, vozol gibi şeyler rutin kan testinde çıkmaz. Nikotin de biyolojik olarak vücuttan 1-3 gün arası sürede atılır.

Sigara, elektronik sigara, Vozol gibi şeyler rutin kan testinde çıkmaz. Nikotin de biyolojik olarak vücuttan 1-3 gün arası sürede atılır.

Neden cıkmaz ki? Sonucta içinde nikotin barındıran seyler nikotin testinde cıkar bence.

Rutin kan testinde nikotin bakılmıyor. Hastaneye gidip ben kan vermek istiyorum dediğinizde bakılan değerlerin arasında nikotin yok. Özel olarak sigaraya dair kan testi istenecek bile olsa onda da nikotin metaboliti olan kotine bakılır, onun da kan ve idrarda kalma süresi 1 hafta ve onunla bile kesin olarak sigara içiyor tanısı konamıyor. O yüzden endişelenmeyin.

Çözüm

Tamamdır hocam cok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…