"NineDestroyaBX" virüsü nasıl kaldırılır?

SkullCrusher64

Hectopat
Daha fazla  
"NineDestroyaBX " adlı bir virüs yedim ve dosyasını silemiyorum. Uygulama açık diye hata veriyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum tekrar açılıyor. Direkt silemiyorum, kaynak izleyicisinden görevi kapat diyorum yine olmuyor. Denetim Masası ve CCleaner da gözükmüyor. Nasıl sileceğim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hitmanpro ile sistemi taratıp sonuçları atar mısınız?

İlk önce virüsün yeri tespit edip sonrasında güvenli modda başlat ardından kaynak izleyicisiyle virüsü arkaplanda çalıştıran uygulamaları bul görev yöneticisinden kapat virüsü sil ve pc yi yeniden başlat basit bir işlem silinmr garantisi veremem ama benim işime yaramıştı

İlk önce virüsün yeri tespit edip sonrasında güvenli modda başlat ardından kaynak izleyicisiyle virüsü arka planda çalıştıran uygulamaları bul Görev Yöneticisi'nden kapat virüsü sil ve PC'yi yeniden başlat basit bir işlem silinmr garantisi veremem ama benim işime yaramıştı

Güvenli moda geçip sildim ve gerçekten oldu tüm klasörleri/virüsleri sildim böyle bir modu ilk defa duydum ve denedim çok işe yarar bir mod teşekkür ederim

Format atacağım ama bis sürü oyun var tekrar indirmesi günler alır güvenli moda alsam işe yarar mı?

Format atmadın değil mi aga?

Format atmadıysan Grid'in soft antimalware'i indir kur çalıştır ayarlardan da tara ve temizle bölümüne gelip sezgisel ayarları Full'e virüsten eser kalmaz. 1 günde oyun indirme adı altında bilgisayarın içinden geçmiş biri olarak bunu diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı