Ninja-Samuray Temalı Oyunlar

26 Haziran'da çıkacak olan ve benim felaket hype'landığım Ghost of Tshushima adlı ilk bakışta grafiklerine ve atmosferine aşık olduğum harika bir oyun var,trailerını izle anlarsın zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2D ama katana zero tam sana göre. Dead cells öneririm.
Teşekkür ederim Dead Cells'i zaten oynamıştım Katana Zero'yu da Hotline Miami benzeri oyun ararken görmüştüm bi ara göz atardım dedim sanırım şimdi zamanı.
26 Haziran'da çıkacak olan ve benim felaket hype'landığım Ghost of Tshushima adlı ilk bakışta grafiklerine ve atmosferine aşık olduğum harika bir oyun var,trailerını izle anlarsın zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum E3 2018'de canlı izlemiştim keşke girebilsem o ortama ama maalesef PS yok PC çıkarsa oynarız ki çıkacağını düşünüyorum GOW'un bile geleceği konuşuluyor son günlerde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı