Samuray temalı oyun önerisi

• Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.574
Önemli olan ismi değildir ne yaşattığıdır. Oyun ismi Shadow Warrior gölge savaşçısı adamın gölgeyle alakası yok giriyor dalıyor biçiyor çıkıyor.
Oyun güzel duruyor da isim bana garip geldi nedense.
Bu oyun eski tip oyunlar gibi çok hoş bence bu isteğinizi dindirir ya da sekiro oynayıp samuraylara sövebilirsiniz.
Onu oynadım çok güzel oyun ama sekiro çok pahalı. Kanser olmanın daha ucuz yolları var.

Bu oyun eski tip oyunlar gibi çok hoş bence bu isteğinizi dindirir ya da Sekiro oynayıp samuraylara sövebilirsiniz.

Hocam lanet ettim resmen. Kolu duvara fırlatacaktım acıdım zaten 10₺ vermiştim şimdi oldu 30 40₺ diye. 1. Boss'u zaten zor geçtim 3 günümü aldı( 1 saat oynadım sinirden günde) 2. Boss'a bir geldim yokparry atıyorum yine damage yiyorum en son sildim oyunu zaten denemek için indirmiştim korsan 2. Boss'a geldim delirdim. İndirimde yaklaşıyordu alacaktım oyunu bir deniyeyim bakalım oynatacak mı bilgisayar dedim ama bilgisayar oynattı oyun oynattırmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı