Ninjutso Sora alınır mı?

Razer optikleri piyasadaki en iyileri yalnız, sebebiyse tepki sürelerinin piyasadaki en düşük olması ve asla double click atmaması yani en sağlamı olması. Hissiyatı da 2. ve 3. nesillerde çok yumuşak, tabii bu da kişisel tercih.

Ben ilk nesil Viper'dan söz ediyordum aslında yeni versiyonlarını kullanmadım. Elbette kişisel tercih ancak Viper'ın sevmediğim yanı switchleri ve malzeme kalitesiydi.

Bu olay için de direkt pixart'ı suçladılardı ilk, komedi... PCB yani anakart tamamen onların temin ettiği bir şeyken sensörün anakarta implementasyonu da onlara ait zaten. Neyse en azından burada olayı açıklamışlar. Arkadaşlar sora sorunu bayağıdır çözülmüş durumda ve fareyi alacaksanız size sorunlusunun denk gelme ihtimali çok düşük. Gelirse de değişimle halledersiniz zaten, 2 bin liralık "oyun" faresini öyle bozuk halde kakalayamazlar kimseye.

Sensörde sorun yok Mcu'da sorun var.

Bende sipariş veremiyorum soraya ne olursa olsun güvenemiyorum esporculardan aldığım bilgilere görede mesela Lamzu'yu dneyenler olmuş tekrar gpx e geri dönmüşler.

Youtubude swarcowun yorumlarında.

Lamzu Atlantis kullanan bildiğim e sporcu var bbl Brave kullanan var Lamzu'yu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sora güzel mouse ama birşeyler ters o mousede kullanmayı beceremedim bi türlü bir şekil delay var gibi hissediyorum kullanırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…