Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Sora V2 almak istiyorum ama yeni gelen yasalar yuzunden gumrukten gecer mi gezmez mi diye korkuyorum. Yardim edebilecek var mi?
Merhaba. Sora V2 almak istiyorum ama yeni gelen yasalar yuzunden gumrukten gecer mi gezmez mi diye korkuyorum. Yardim edebilecek var mi?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Ağustos 2024 #2 Washy dedi: Merhaba. Sora V2 almak istiyorum ama yeni gelen yasalar yuzunden gumrukten gecer mi gezmez mi diye korkuyorum. Yardim edebilecek var mi? Genişletmek için tıkla... Wraith'te satilmiyor mu zaten şuan?
Washy dedi: Merhaba. Sora V2 almak istiyorum ama yeni gelen yasalar yuzunden gumrukten gecer mi gezmez mi diye korkuyorum. Yardim edebilecek var mi? Genişletmek için tıkla... Wraith'te satilmiyor mu zaten şuan?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Ağustos 2024 #3 pawEn dedi: Wraith'te satilmiyor mu zaten şuan? Genişletmek için tıkla... Yurt dışında daha ucuza geldiği için almak istiyor olabilir. Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
pawEn dedi: Wraith'te satilmiyor mu zaten şuan? Genişletmek için tıkla... Yurt dışında daha ucuza geldiği için almak istiyor olabilir.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Ağustos 2024 #4 1 hafta once vardi stogu. Bitmis. Turkish Delight dedi: Yurt dışında daha ucuza geldiği için almıştır. Genişletmek için tıkla... Almak istiyorum diyor hocam.
1 hafta once vardi stogu. Bitmis. Turkish Delight dedi: Yurt dışında daha ucuza geldiği için almıştır. Genişletmek için tıkla... Almak istiyorum diyor hocam.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.199 7 Ağustos 2024 #5 Mümkün değil geçmez. Wraith tekrar getirirse alırsın.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 7 Ağustos 2024 #6 21 Ağustostan önce gelirse gelir. 21inden sonrasina kalirsa sikintili.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Ağustos 2024 #7 pawEn dedi: Almak istiyorum diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar çok dalgınım hocam, kusura bakmayın. Eğer böyleyse yüksek ihtimalle yetişmeyeceği için gümrüğe takılabilir.
pawEn dedi: Almak istiyorum diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar çok dalgınım hocam, kusura bakmayın. Eğer böyleyse yüksek ihtimalle yetişmeyeceği için gümrüğe takılabilir.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.106 Çözümler 16 7 Ağustos 2024 #8 ATK F1 varken Sora V2 beklemeye pek gerek yok gibi.
Washy Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 12. Nesil 16 GB RAM RTX 3060 Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #9 599108 dedi: 21 Ağustos'tan önce gelirse gelir. 21'inden sonrasina kalirsa sikintili. Genişletmek için tıkla... Ben cidden anlamamaya başladım bu olaylari. WerBeastDu dedi: ATK F1 varken Sora V2 beklemeye pek gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... ATK F1'de guzel sizce hangi modeli alinir. WerBeastDu dedi: ATK F1 varken Sora V2 beklemeye pek gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ATK F1 Pro ile Ultimate arasindaki fark nedir? Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
599108 dedi: 21 Ağustos'tan önce gelirse gelir. 21'inden sonrasina kalirsa sikintili. Genişletmek için tıkla... Ben cidden anlamamaya başladım bu olaylari. WerBeastDu dedi: ATK F1 varken Sora V2 beklemeye pek gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... ATK F1'de guzel sizce hangi modeli alinir. WerBeastDu dedi: ATK F1 varken Sora V2 beklemeye pek gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ATK F1 Pro ile Ultimate arasindaki fark nedir?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.106 Çözümler 16 7 Ağustos 2024 #10 Washy dedi: Ben cidden anlamamaya başladım bu olaylari. ATK F1'de guzel sizce hangi modeli alinir. Hocam ATK F1 Pro ile Ultimate arasindaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ağırlık ve sensör. Lakin sensör farkı sadece yazılımdan ibaret. Çok ayrıntılı incelemesi internette yok hala. Belki gecikme değeri olarak daha iyi olabilir Ultra.
Washy dedi: Ben cidden anlamamaya başladım bu olaylari. ATK F1'de guzel sizce hangi modeli alinir. Hocam ATK F1 Pro ile Ultimate arasindaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Ağırlık ve sensör. Lakin sensör farkı sadece yazılımdan ibaret. Çok ayrıntılı incelemesi internette yok hala. Belki gecikme değeri olarak daha iyi olabilir Ultra.