Bana göre en F/P seçenek Pro Max modeli. Agirlik, batarya vs. acisindan da.Ben cidden anlamamaya başladım bu olaylari.
ATK F1'de guzel sizce hangi modeli alinir.
Hocam ATK F1 Pro ile Ultimate arasindaki fark nedir?
Bana göre en F/P seçenek Pro Max modeli. Agirlik, batarya vs. acisindan da.Ben cidden anlamamaya başladım bu olaylari.
ATK F1'de guzel sizce hangi modeli alinir.
Hocam ATK F1 Pro ile Ultimate arasindaki fark nedir?
Stoğu bitmiş.Bana göre en F/P seçenek Pro Max modeli. Agirlik, batarya vs. acisindan da.
Stoku bitmiş.
1000₺ fark ile sadece ağırlık ve sensör yazılımı değişiyor. 7gr için 1000₺ fark vermezdim şahsen. Diğer arkadaşlarda yazsın.
Teknoloji olarak en son teknolojiyi kullanıyor. Malzeme kalitesi kötü değil lakin qc(kalite kontrol) olarak kötü diyorlar. Bu yüzden bazı farelerde plastik gıcırdama mevzusu olabiliyor. Böyle bir durum denk gelirse iade ve değişim kabul etmiyorlarmış sanırım.
![]()
Wraith Esports Wraith Ayıplı/kusurlu Ürünün İadesini Veya Değişimini Reddediyor.
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports Wraith Ayıplı/kusurlu Ürünün İadesini Veya Değişimini Reddediyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wr...www.sikayetvar.com
Ki urunde sadece qc sorunları yok, kablo baglanti sorunları da mevcut.
Teknoloji olarak en son teknolojiyi kullanıyor. Malzeme kalitesi kötü değil lakin qc(kalite kontrol) olarak kötü diyorlar. Bu yüzden bazı farelerde plastik gıcırdama mevzusu olabiliyor. Böyle bir durum denk gelirse iade ve değişim kabul etmiyorlarmış sanırım.
![]()
Wraith Esports Wraith Ayıplı/kusurlu Ürünün İadesini Veya Değişimini Reddediyor.
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports Wraith Ayıplı/kusurlu Ürünün İadesini Veya Değişimini Reddediyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wr...www.sikayetvar.com
Ki urunde sadece qc sorunları yok, kablo baglanti sorunları da mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.