Ninjutso Sora V2 Wireless bağlantı problemi

• Konuyu başlatan UqSKY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 4.568
Belki sürümün sıkıntısı vardır Ninjutso'ya mail atın yeni sürüm üzerine çalışıyor olabilirler.

Teşekkürler mail attım ve anında cevap aldım farenin sıfırlanması için şu adımları gösterdiler:

1. farenin gücünü kapatın, alıcıyı çıkarın ve fareye daha yakın bir yere koyun.
2. fareyi açın.
3. sol, orta ve sağ tuşlara aynı anda on saniye boyunca basın.
4. alıcıyı şarj kablosuna takın.
Bunları yaptıktan sonra farem düzeldi çok sevindim aynı sorunları yaşayanlar varsa bu adımları kesinlikle uygulasın sorun çözülüyor.

Merhaba. Aynı sorunu az önce yaşadım ve çözümü şu şekilde yaptım:

1. Kablolu bir şekilde ninjaforce.co sitesine girin ve cihazınızı Paired modda giriş yapın. Zaten kablolu modda olduğundan herhangi bir sıkıntı çıkmayacaktır.
2. Web sitesi üzerinden solda Ayarlar menüsüne girin.
3. Menüden "Receiver Pairing" kısmını Pair yapın.

Site kapanıp açılacak ve tekrardan kablosuz kullanmaya başlayabilirsiniz. Ufak bir eşleştirme problemi sadece.

driver sitesine girin, (kablo mousede olmalı.) settings kısmına girin. receiver pairing diye bi kısım var oraya basın. ardından kabloyu dongleye takın ve sorununuz çözülmüş olacak.

Aynı fareyi satın aldım ve bu gün teslim aldım, ufak araştırma sonucu çözümünü buldum. Yardımcı olabilmek için çektiğim videoda anlatıyorum ve en sonunda bağlantıyı yapıyorum, umarım işine yarar. <3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı fareyi satın aldım ve bugün teslim aldım, ufak araştırma sonucu çözümünü buldum. Yardımcı olabilmek için çektiğim videoda anlatıyorum ve en sonunda bağlantıyı yapıyorum, umarım işine yarar. <3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis bende tek 1 tane kablo var o dediğin şeyi yapamıyorum.

Hocam aynı sorun aynı markanın ninjitso ten modelinde oldu ilk geldiğinde çalıştı programını indirdim çalışmayı durdurdu ama bende kablolu bile çalışmıyor ne yapabilirim

Hocam aynı sorun aynı markanın ninjitso ten modelinde oldu ilk geldiğinde çalıştı programını indirdim çalışmayı durdurdu ama bende kablolu bile çalışmıyor ne yapabilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı