Ninjutso Sora vs Endgame XM2we

Bi şu connectgame'e güvenip ben alamadım fareyi... Xm2we öneriyor bayağı kişi. Bugün Wraith fare getirdi ona da bakın isterseniz.

Ninjutso Sora konusunda sensör problemi var diyorlar. Lamzu Atlantis'i sevmiyorum. Bu iki fareden hangisi tercih edilmeli? Artık yoruldum. @Lisser @550519
Şahsen arkama bile bakmadan Lamzu alırım. Neden sevmediğini bilmiyorum ama ille de almamakta kararlıysan XM2We. Sora hakkında net bir yorum yapamıyorum çünkü sensör problemi yeni modellerde çözüldü mü bir bilgim yok. Pulsar X2'ye de bakabilirsin bu arada.

Bi şu connectgame'e güvenip ben alamadım fareyi... Xm2we öneriyor bayağı kişi. Bugün Wraith fare getirdi ona da bakın isterseniz.

Hocam bu fare güzel gibi gözüküyor.

Hocam bu 3370 ile 3395 sensör çok mu fark ediyor?

Daha bugün çıktı. Aslında bende almak istiyorum ama gerçekten para harcamak istemiyorum artık ondan vazgeçtim... Yoksa Zowie EC2-B faremi satıp almak istiyordum. İlk Darmoshark M3 satın aldım ama sonradan iptal ettim connectgame'e güvenmeyerek çünkü çok olumsuz yorumlar vardı. Bugün ise bu çıktı. Wraith onlara göre daha iyi yine de. Fare de kağıt üstünde iyi ama belki de kronik sorunlu bilemiyorum yani yeni geldiği için. Global'de olan bir fare sorun olsa getirmezlerdi diye düşünüyorum. Yine karar sizin.

Yani kağıt üstünde evet ama bir kullanıcı cidden hissedermi bilemem. Mesela ben Zowie EC2-B kullanıyorum 3360 var. Demiyorum yani kendi kendime düşük diye. Gayet de iyi ve sağlam. Zaten Zowie 3360 stabil şekilde çalıştığı için böyle çıkarmış.

Bu fareler genel olarak malzeme kalitesi ve basım hissiyatı konusunda geride kalıyor, pek bir muhattabın da olmuyor. Gelen giden marka basıp piyasaya sürüyor :)
Kağıt üstünde fark olsa da normal kullanıcının fark etmesi çok zor 3370 ile 95 arasındaki farkı.

Hocam bilemiyorum ya hayatımda bir tek g300s kullandım. 6 sene.. Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Hayatımda duymadığım markaları kaliteli diye Logitech yerine tercih ediyorum. Marka takıntım yok fakat paranın nereye gittiğini de bilmek istiyorum.

Bir de almışken iyisini alıyım zaten en az 5 sene kullanıyorum mantığıyla hareket edince böyle oluyor.

Hocam bilemiyorum ya hayatımda bir tek g300s kullandım. 6 sene.. Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Hayatımda duymadığım markaları kaliteli diye Logitech yerine tercih ediyorum. Marka takıntım yok fakat paranın nereye gittiğini de bilmek istiyorum.
Yani her türlü G300S yerine iyi gelecek emin olun. Malzeme kalitesi evet mükemmel değil ama fiyatını kabul etmek lazım. F/P ürünler bunlar. G Pro'dan sensör olarak, switch olarak çok daha iyi bu ürünler. Ama G Pro daha iyi malzeme kalitesi olarak. Ama 2 katı fiyatı da var. Öyle eline alınca kırılmaz tabii ki ama çok sert davranırsan bozulur tabii ki. Bu her mouse için geçerli bence. Ben hala düşünüyorum alsam mı diye ama çok aradayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı