Ninjutso Sora vs Lamzu Atlantis vs Razer Viper V2 Pro

last resistance

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben FPS tutkunu biriyim. Uzunca bir süredir Logitech G203 kullanıyorum ve artık değiştirmem gerektiğini gerçekten hissetmeye başladım.
Aklımda 3 adet mouse var fakat hepsini teker teker alıp deneyemeyeceğim için burada tavsiye almayı bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1. Ninjutso Sora.
2. Lamzu Atlantis.
3. Razer Viper V2 Pro.
Artıları nelerdir? Eksileri nelerdir?

Merhaba. Ben FPS tutkunu biriyim. Uzunca bir süredir Logitech G203 kullanıyorum ve artık değiştirmem gerektiğini gerçekten hissetmeye başladım.
Aklımda 3 adet mouse var fakat hepsini teker teker alıp deneyemeyeceğim için burada tavsiye almayı bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1. Ninjutso Sora.
2. Lamzu Atlantis.
3. Razer Viper V2 Pro.
Tutuş şekliniz Claw ise hepsi birbirinden güzel. Artısı eksisi diye konuşulmaz bence. Hangisi hoşunuza gittiyse ve size uygunsa onu alın.

Evet pençe şeklinde tutuyorum ama sorun şu ki 3'ünü de beğendim :D kararsızım.

Size kalmış orası, şahsen Viper tasarımını beğendiğim için ben Viper V2 Pro tercih ettim. Ancak Sora'nın da ayrı bir havası var.

Yani en hafifi Sora, sensör olarak Lamzu ile Sora aynı Viper V2 Pro Razer'ın kendi sensörünü kullanıyor. Razer 80 saat, sora ile Lamzu 70 saat kullanım veriyor.

1. Ninjutso Sora.
2. Lamzu Atlantis.
3. Razer Viper V2 Pro.

Şahsen ben V2 Pro aldım lakin söylemeliyim ki Razer seven biriyim :))
Ama sana düz bir bakış açısından söylemem gerekirse şöyle ki.
Sora herkese gitmez (şeklinden ötürü)
V2 Pro USB saklamak için bir yeri yok lakin şarj yerine her türlü Type-C kablo giriyor.
Atlantis de en ideal mouse gibi diyebilirim şekli görünüşü rahatlığı bakımından.
Tabii bu durumlar kişiden kişiye değişiklik gösterir sen hangisine daha yakınsan onu almalısınn :))

V2 Pro USB saklamak için bir yeri yok lakin şarj yerine her türlü Type-C kablo giriyor.
Atlantis de en ideal mouse gibi diyebilirim şekli görünüşü rahatlığı bakımından.
Tabii bu durumlar kişiden kişiye değişiklik gösterir sen hangisine daha yakınsan onu almalısınn :))

Bir de söylemeyi unutmuşum Razer Viper diğerlerinden daha uzun bir kullanıma sahip ve kendi sensörünü kullanıyor. Şimdi bu sensör farkını ne kadar hissedersin onu bilmem lakin Razer ikisinden e daha iyi belki ileride bir tek skatezlerini değiştirirsin o da sana kalmış.

Bir de söylemeyi unutmuşum Razer Viper diğerlerinden daha uzun bir kullanıma sahip ve kendi sensörünü kullanıyor. Şimdi bu sensör farkını ne kadar hissedersin onu bilmem lakin Razer ikisinden e daha iyi belki ileride bir tek skatezlerini değiştirirsin o da sana kalmış.
Hiçbirini deneyimleyemediğim için hepsine aynı derecede yakınım

V2 Pro’da scroll tekerlegi kisa surede bozuluyor, redditten bakarsaniz bir suru scroll wheel issue seklinde konu gorebilirsiniz. Atlantiste de tus sallanmasi (wobble) var ama rahatsiz etmiyorsa alinabilir. Hepsini kullanmis biri olarak Ninjutso Sora en sorunsuzu aralarinda. 3 farkli Sora (farkli renkler) kullandim, hepsi de kusursuzdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı