Ninjutso Sora V2 alacaktım ta ki Wraith'de bitene kadar sizce stokun yenilenmesini mi beklemeliyim yoksa Lamzu Atlantis Mini Pro mu almaya mı yönelmeliyim?
Hocam Ninjutso Sora V2'yi bekleyin derim o mouse en hafif farelerden biri şu anda.
Kesinlikle Ninjutso Sora v2.
Bende Lamzu Atlantis mini var ben olsam Ninjutso Sora alırdım.
Kendi sitesinden alma bir problem çıkarsa garantiyle sen uğraşırsın, Wraith'den al en azından bir şey olursa garanti konusunda rahat olursun. İstersen telefon numaraları falan varsa arayıp sor stoklar ne zaman yenilenecek diye veya mail at.
Anladım peki hocam sizce kendi sitesinden sipariş versem sıkıntı çıkar mı? Yoksa Wraith'e stok mu beklemeliyim.
Anladım eloshapes de shapeleri benzer duruyordu ondan sordum biraz da.
Ninjutso Sora V2 alacaktım ta ki Wraith'de bitene kadar sizce stokun yenilenmesini mi beklemeliyim yoksa Lamzu Atlantis Mini Pro mu almaya mı yönelmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.