Nintendo DS veya dsi alınır mı?

Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
6.270
Makaleler
34
Çözümler
29
Arkadaşlar, benim böyle eski el konsollarına büyük bir merakım var. Aslında ben de bir tane Nintendo DS vardı ama satmıştım. Şimdiki aklım olsa satmazdım. Sizce Nintendo DS veya dsi alınır mı hala? Güzel oyunları var çünkü. Emülatör ile keyif vermiyor oyunları bana. R4 bir kart ile sanırım oyun işini halledebilirim. Genellikle pokemon ve mario oyunları oynayacağım.
 
3DS'de mantıksız gelmiyor ancak sanki fiyatları abartı gibi. 3000'e falan satan var. Bir arkadaşım da var DS. 300 liraya satıyor. Alınır mı 300 liraya?
Alınır. Elimde DSi XL var, çocukken çoğu oyunu bitirmiştim. Dokunmatik biraz hasarlı gibi ama bir süre sonra nostalji yapmayı düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı