Nintendo Switch 2 alınır mı?

Alın geçin tüm firmalarin oyunları kopya artık Nintendo hariç oyun yapan kalmadı deck PS falan hepsi var ama cihazı aldığımdan beri yüzlerine bile bakmıyorum desem yeridir.

Konu sahibine alınmaz cart curt dedim ama sıra bana geldi 2 gün içinde kesin almayı düşünüyorum öyle OLED modellerinde falan gözüm yok ki OLED çıkacağını düşünmüyorum. Sizce alınır mı PC PS5 var 3.parti oyunlar daha çok ilgimi çekiyor.

Hocam OLED modeli 2-3 sene sonra cikar klasik Nintendo taktigi, daha fazla satmak icin gec cikariyorlar.
Vallahi gayet alinir gibi duruyor oyunlarina baktim biraz. Şu an cok fazla exclusive oyun yok ama zaten switch 1'deki oyunlar da gayet guzeldi.

1-2 sene icerisinde cok fazla exclusive oyun cikacaktir.

Oled model bence Switch 2'de çıkmayacak hocam. Eğer denilen doğruysa OLED 120 hz ve bu büyüklükte bir ekran yapmak baya pahalı tutuyormuş. Çıkarsa bile saçma sapan bir fiyattan çıkar ya Nintendo tabusunu bozup Switch 2'yi PS5 Pro kafasında daha güçlü yüksek pilli gelişmiş bir sürüm olarak sunacak ya da Oled mevzusunu yapmayacak bence. Ekranın boyutu sorun değil ama yüksek hz olması olayı OLED'de maliyeti arttırır deniliyor zamanı gelince göreceğiz. Nintendo oyunlarına çok aşık değilim ama 2 3 tane oyunu hoşuma gitti daha çok 3.parti oyunlar için alacağım 2 3 ay sonra PC geliştirince herşey tam olacak PS5 de var zaten başka aklıma alacak birşey gelmiyor en azından Switch oyunlarına bakarım el konsolu hevesimi dindiririm.

Ha bu arada dalgasına yazmıştım dediğimin hala arkasındayım siz almak istiyorsanız bile önce PC alın bence malesef ana oyun cihazı olacak bir alet değil çünkü. Bende iyi kötü giden bir PC ve PS5 olduğundan farklılık olsun diye almaya niyetlendim. Siz bence bütçeyi biraz daha zorlayıp güzelinden bir kasa bakın kasa olmuyorsa eski laptopu satıp laptop alınabilir. O da olmayacaksa PS5 ya da Series X bakılır. El konsolları PC ve konsoldan sonra gelmeli bence.

Hocam oraya universiteye gidecegim icin ilk sene yurtta kalacagim, o yuzden maalesef dediginiz gibi ne PS5 mumkun ne de PC mumkun. Ancak eve gececegim zaman hemen Almanayaya 2 saatte gidip PS5 alip donebilirim. Yani uzun bir sure tek cihazim switch 2 olacak, yanina da GeForce NOW alacagim laptop olarak MacBook Pro var.

O zaman al geç ya Macbook'ta GeForce Now imkanı varken Rog Ally gibi cihazlara pek gerek yok zaten o cihazlarda da en baba 2022 2023 oyunlarını oynarsınız o saatten sonraki oyunlar artık zorlanıyor o tarz oyunları GeForce Now'dan oynarsınız Switch'ten özel oyunları veya çok donanımı zorlamayan oyunları oynarsınız. Şahsen kendim de öyle yapacağım ilk alacağım oyunlar Dying Light Doom falan olacak 100 kez oynadığım ama el konsolunda tekrar denemek istediğim oyunlar.

Cuphead, metroid dread ve metroid Prime Remastered da kesinlikle bakin cok cok guzel oyunlar.

Eger firstparty oyunlari da merak ediyorsaniz Mario Odyssey ve Mario Kart World denemenizi tavsiye ederim.

Cuphead, metroid dread ve metroid Prime Remastered da kesinlikle bakin cok cok guzel oyunlar.

Eger firstparty oyunlari da merak ediyorsaniz Mario Odyssey ve Mario Kart World denemenizi tavsiye ederim.
Mario Kart World beni denesin kutulusu en son 5k'dı. Ucuzlayınca kesin bakarım ama eğlenceli görünüyor baya. Luigi's Mansion ve Zelda'yı çok merak ediyorum. Cuphead çok pahalı diye dokunmadım şuanlık ileride iyi indirim alırsa o da kesin oynanır bilgisayarda deli etti beni meret. Metroid hiç izlemedim oynamadım nasıl birşey en ufak fikrim yok ama bakılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…