Nintendo Switch 2 vs OLED

• Konuyu başlatan ArdaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.007

ArdaT

Hectopat
Daha fazla  
Switch 2 OLED ekranla çıkmayacakmış. 2'ye çıkan oyunlar eskiyede geleceğine göre 2.el OLED almayı düşünüyorum. Mantıklı mı? Switch 2 çıkmasını beklemeli miyim 2.el fiyatı düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch 2 OLED ekranla çıkmayacakmış. 2'ye çıkan oyunlar eskiyede geleceğine göre 2.el OLED almayı düşünüyorum. Mantıklı mı? Switch 2 çıkmasını beklemeli miyim 2.el fiyatı düşer mi?
Bende aynı konuda takılmıştım kararımı 2 den yana kullanacam. Güncel teknolojiyi almak daha mantıklı. OLED alacak sanda ikinci el al. Sonrasında 2 OLED çıkınca geçersin.

Switch 2 ile Switch arasında dağlar kadar güç farkı olacak. İmkanınız varsa Switch almak gibi bir hata yapmayın. Oyunlar bir süre gelecektir ama Switch 2'ye daha iyi teknik kalite ile gelecekler. Ek olarak mevcut oyunlara da güncelleme gelecektir hepsine olmasa da. Çarşamba her şey belli olacak muhtemelen Haziran'da çıkar.

Switch 2 ile Switch arasında dağlar kadar güç farkı olacak. İmkanınız varsa Switch almak gibi bir hata yapmayın. Oyunlar bir süre gelecektir ama Switch 2'ye daha iyi teknik kalite ile gelecekler. Ek olarak mevcut oyunlara da güncelleme gelecektir hepsine olmasa da. Çarşamba her şey belli olacak muhtemelen Haziran'da çıkar.
Sunumdan sonra fikriniz değişti mi.Sadece 1 yeni platformer tanıttılar.

Mario Kart, DK, Kirby üç exc. oyun + FromSoftware oyunu var. Bence birkaç oyun daha olabilirdi. Ama fikrim değişmedi. 1080p + 120 fps destekli ekran. Docked olarak 4K 60 fps'e kadar destek. Totk ve Botw başta olmak üzere Switch 2 güncellemeleri vs. Fikrim değişmedi. 400-450 fiyat bekliyordum 450 geldi. Üzen şey oyun fiyatları oldu. 80'e oyun satıyorlar.

Switch 2 al bende kararımı verdim çok sağlam duruyor donanım olarak da daha iyi 120Hz ekran dockta 4K ozel oyunlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı