Nintendo Switch alınır mı?

efsane026

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Alerji ve İç Hastalıkları Uzmanı
Herkese günaydın, başlıkta da görmüş olduğunuz gibi kendime Nintendo Switch satın almak istiyorum. İşim gereği bazen hastanede nöbetçi olabiliyorum. Bu sebepten ötürü zaman geçirebileceğim bir aktivite olması gerekiyor. Nintendo kullanıcısı arkadaşlara sorularım şunlardır;

1) Bildiğiniz gibi yakında Nintendo Switch 2 çıkıyor. Şimdi Nintendo Switch alsam yakın zamanda oyun desteğini keserler mi?

2) Şarjı ne kadar gidiyor, 12-20 saat arası dayanır mı?

3) Switch için ekstra microSD kart tavsiye eder misiniz? Eğer tavsiye ederseniz hangi markayı önerirsiniz?

Herkese günaydın, başlıkta da görmüş olduğunuz gibi kendime Nintendo Switch satın almak istiyorum. İşim gereği bazen hastanede nöbetçi olabiliyorum. Bu sebepten ötürü zaman geçirebileceğim bir aktivite olması gerekiyor. Nintendo kullanıcısı arkadaşlara sorularım şunlardır;

1) bildiğiniz gibi yakında Nintendo Switch 2 çıkıyor. Şimdi Nintendo Switch alsam yakın zamanda oyun desteğini keserler mi?

2) şarjı ne kadar gidiyor, 12-20 saat arası dayanır mı?

3) switch için ekstra MicroSD kart tavsiye eder misiniz? Eğer tavsiye ederseniz hangi markayı önerirsiniz?

Nintendo Switch almanizi pek önermem, onun yerine 2. el el konsollarina bakabilirsiniz. Neredeyse ayni fiyata daha iyi performans ve daha cok oyun secenegine sahip olmus olursunuz. Zaten cogu el konsollarinda (örneğin: ASUS ROG Ally Z1 Extreme) içinde Windows kurulu oluyor. Yani isterseniz emülatör kurup Nintendo oyunlarinida oynayabilirsiniz.

Bu ilana bakabilirsiniz, iyi günler dilerim 🙋

Bence nintendo switch 2 al az kaldı çıkmasına. Beklemek istemiyorsan oyun desteğini hemen kesmezler. Bataryası switch oled versiyonu olanda 3 bucuk saat dayanıyor. Switch lite 2 buçuk saate dayanıyor diye biliyorum. micro sd olarakta samsung veya sanddisk markasını öneririm.

Bende aldım yakın zamanda daha ulaşmadı elime ama Nintendo oyun mekanikleri ve özel oyunları çok övülüyor ve çok satmış bir konsol hemen çat diye keseceklerini düşünmüyorum. Ayrıca switch 2 100 dolar pahalı olacağına dair iddialar var. Ülkemizde fiyat da muhtelemen 25 aşağı olmaz diye düşünüyorum şu an internette 14 15bine bulabiliyorsun tabi yeni konsol daha iyi işlemci sahip olacak daha iyi grafikler vs. Bunları göz önünde bulundurarak Switch aldım bende.

1) Bildiğiniz gibi yakında Nintendo Switch 2 çıkıyor. Şimdi Nintendo Switch alsam yakın zamanda oyun desteğini keserler mi?

2) Şarjı ne kadar gidiyor, 12-20 saat arası dayanır mı?

3) Switch için ekstra microSD kart tavsiye eder misiniz? Eğer tavsiye ederseniz hangi markayı önerirsiniz?

1-Switch 1 çok sattığından en kötü ihtimalle Switch 2 çıktıktan 1 sene sonra anca desteği keserler Switch 1'in.
2- 20 saat zor. En iyi ihtimalle 5-8 saat arası pil süresi var. Oled de bu süre azalıyor, Lite da artıyor.
3-Switch 1 için illa şunu al demeye gerek yok diye hatırlıyorum. Çok fason olmadıkça her SD kart çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı