Nintendo Switch almak mantıklı mı?

Oyunlarını seviyorsan ve paran varsa alabilirsin.
Sadece elde kullanıcaksan Switch Lite TV bağlayıp oynamak istiyorsan Switch.

Kardeşime alacağım karne hediyesi olarak TV'ye tabii ki bağlanmasını isterim arada bende oynarım.

Kardeşime alacağım karne hediyesi olarak TV'ye tabii ki bağlanmasını isterim arada bende oynarım.

Switch'ya da Switch OLED alın o zaman tavsiyem Switch OLED almanız ekranı ve malzeme kalitesi çok daha iyi.

Oyunları aşırı pahalı bence Steam Deck çok daha iyi ona bakın derim.

Dostum Steam Deck neredeyse 20k ben uygun fiyatlı olsun istiyorum hem Nintendo'da daha çocuksu oyunlar var.

Switch'ya da Switch OLED alın o zaman tavsiyem Switch OLED almanız ekranı ve malzeme kalitesi çok daha iyi.

7 kdan 10k ya 10kdan 13 k ya bu gidişle Steam Deck'e doğru çıkıyoruz.

Şimdi hazirana kadar bu fiyatlar iyice uçucak galiba Switch Lite düşüneceğim ama eğer fiyatlar uçuk olmazsa normal Switch alacağım.

Yurt dışından getirtme imkanınız var mı Avrupa'da Switch OLED 300 euro.

Switch Lite'ın batarya, ekran boyutu, tüm oyunları desteklememe gibi birkaç eksi noktası var bilginiz olsun.

Switch Lite'ın batarya, ekran boyutu, tüm oyunları desteklememe gibi birkaç eksi noktası var bilginiz olsun.

O zaman mecbur normal versiyonunu tercih edeceğim.

Yurt dışından getirtme imkanınız var mı Avrupa'da Switch OLED 300 euro.

Maalesef Irak gibi yerlerden getirme şansım olabilir oda çok düşük ihtimalle. Ama MediaMarkt tercihim.

O zaman mecbur normal versiyonunu tercih edeceğim.

Lite'da bir de çıkarılabilen joycon yok. Yani cihaz tek bir bütün halinde. Joycon drift yaşarsanız direkt değişim yapma imkanınız yok. Sayılı da olsa elde oynamayı desteklemeyen oyunlar var onları da oynatmıyor. Ama güç olarak üçü de aynı.

Ama eğer Lite ile standart Switch arasında ciddi fiyat farkı varsa yine değerlendirebilirsiniz tabii.

Tamamdır hocam her şey için teşekkür ediyorum eğer alırsam ki almayı düşünüyorum aldığımda buraya gelip yazacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…