Nintendo Switch almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.228
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alınır ama alışveriş sitelerinden alma çünkü vergiler çok fazla. Sahibinden'den alman daha iyi olur.

Konsollara ekstra vergi geldiğinden beri 4000-4700 TL fiyatlara satılıyor piyasada. Kesinlikle değmez. 2500-2800 civarına alınabiliyordu ama artık yok. Ucuza ikinci el, ya da spotçulardan uygun fiyatlı bulursanız alın.

Konsollara ekstra vergi geldiğinden beri 4000-4700 TL fiyatlara satılıyor piyasada. Kesinlikle değmez. 2500-2800 civarına alınabiliyordu ama artık yok. Ucuza ikinci el, ya da spotçulardan uygun fiyatlı bulursanız alın.
Sadece birkaç oyun oynayacağım için ikinci el olması pek sorun olmaz sanırım. 4000-4700 TL oldukça fazla duruyor. Vergi sanırım kısa süreli olarak bu kadar yüksek kalıp daha sonra düşecek.

Singleplayer oyunları seviyorum. Arkadaşlarım sadece FPS oyunları oynuyor maalesef ve PC oyuncusu hepsi. @realmoonlight

Sadece birkaç oyun oynayacağım için ikinci el olması pek sorun olmaz sanırım. 4000-4700 TL oldukça fazla duruyor. Vergi sanırım kısa süreli olarak bu kadar yüksek kalıp daha sonra düşecek.

@realmoonlight singleplayer oyunları seviyorum. Arkadaşlarım sadece FPS oyunları oynuyor maalesef ve PC oyuncusu hepsi.

Dediğim gibi sebeplerden dolayı senin yerinde olsam tercih etmezdim ancak sıfır olarak en ucuzu bu linkte ---> Nintendo Switch Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı