Rehber Nintendo Switch CFW işlemi nasıl yapılır?

Ben çipleme süreciyle uğraşmak istemiyorum ekipmanım olmadığı için direk çipli satın alabileceğim nereler var?

Buyrun yardımcı olayım
Merhabalar,

Size bir kaç şey sormak istiyorum. Bir nintendo switch oled alıp çipletirsem, satın aldığım online oyunu oynayabilir miyim? Örneğin bir adet EA FC 25 satın aldım çipli cihazdan online oynamanın yolu var mıdır?

Merhaba evet oynayabilirsiniz, emummc işemi sayesinde stock kısma girip oynayabilirsiniz fakat ban yeme ihtimalini göz önünde bulundurmak gerek

Merhaba evet oynayabilirsiniz, emummc işemi sayesinde stock kısma girip oynayabilirsiniz fakat ban yeme ihtimalini göz önünde bulundurmak gerek
Peki ban yeme ihtimali nedir? Çok sık ban atılıyor mu yoksa nadiren mi? Deneyen varsa bilgi vermesi çok iyi olur.

Hocam bu işlem garantiyi bozar mı?

Hocam selamlar iki sorum olacaktı,

Dual boot ile switch açılırken CFW ve OFW arasında bir seçim yapmak gerekiyormuş sanırım. Ban riski olmadan OFW'den satın aldığımızz oyunları oynayabilir miyiz?

Bir de en çok aklıma takılan konu bu çip işleminin switche bir zararı var mı ömür açısından? Zelda Edition OLED'im var ve çok bağlıyım, sevdiğim birinden hediye. Uzun kulkanan birini bulamadım intenette en fazla 4 aylık gördüm. Siz işi bildiğiniz için sormak istedim yanıtlayabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

CFW kısmından crackli oyunları.
OFW kısmındam orijinal oyunlarınızı oynayabilirsiniz, Online olarak da oynayabilirisiniz. Ban riski OFW açık olduğu zaman hep vardır bazen 6 aydır bazen 1.5 sene sürer ama banlanırsa bile cihaz sadece Online oyun oynayamazsınız. Crackli oyunları oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Bugune kadar neredeyse 80-90 cihaza çip taktım hocam. 1 yıl önce çip taktığım cihazlar hala mis gibi çalışıyor. Bozulma sadece ilk montaj aşamasında olur ondan sonra olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…