Rehber Nintendo Switch CFW işlemi nasıl yapılır?

OFW açık olmasından kastınız nedir? Cihazı açıp reboot yapıp OFW ile başlattıktan sonra para verip aldığımız oyunu oynarken de ban riskimiz var mı yani, doğru mu anladım?

arkadaşlar merhaba ben dün yanlışlık ile cihazı güncelledim cihazı ilk açtığımda çipsiz bölüm boş ana sayfa açıldı 5-6 kere kapatıp açtım çipli oyunların olduğu bölüm açıldı tekrar kapatıp açtım cihazı sonra tekrar boş ana sayfa açıldı birçok denememe rağmen çipli mod açılmadı acaba bu indirdiğim dosyadaki ( OFW18.1.0CFW1.7.1-allinone ) sadece sd olan klasörü sd karta atsam çipli mod açılırmı?

arkadaşlar merhaba ben dün yanlışlık ile cihazı güncelledim cihazı ilk açtığımda çipsiz bölüm boş ana sayfa açıldı 5-6 kere kapatıp açtım çipli oyunların olduğu bölüm açıldı tekrar kapatıp açtım cihazı sonra tekrar boş ana sayfa açıldı birçok denememe rağmen çipli mod açılmadı acaba bu indirdiğim dosyadaki ( OFW18.1.0CFW1.7.1-allinone ) sadece sd olan klasörü sd karta atsam çipli mod açılırmı?
Cihazınız da dat0 hatası var hocam, sd kartın giriş kısmından bakarak yanan renkleri ve kısa uzun yazdığını söylerseniz emin olabilim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı