ata444 Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #61 elonoğlu dedi: Normal ayarlardan mı sıfırladınız? Genişletmek için tıkla... Evet cihazı açmayı basarabildim düz şekilde açılıyor tekrar baştan kırma dosyalarını yükleyerek eski haline getirebilirim değil mi Hocam tüm dediklerinizi yaptım sd kartı lite cihazıma takıp açıyorum ama normal stock ekran geliyor yazılım ekranı gelmiyor Son düzenleme: 28 Ekim 2024
elonoğlu dedi: Normal ayarlardan mı sıfırladınız? Genişletmek için tıkla... Evet cihazı açmayı basarabildim düz şekilde açılıyor tekrar baştan kırma dosyalarını yükleyerek eski haline getirebilirim değil mi Hocam tüm dediklerinizi yaptım sd kartı lite cihazıma takıp açıyorum ama normal stock ekran geliyor yazılım ekranı gelmiyor
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.215 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #62 Ben nintendo switch lite aldım, kırdırma islemi yaptiracaktim ama aklıma takılan modcipler sağlam oluyormu bozulma riski varmi?
Ben nintendo switch lite aldım, kırdırma islemi yaptiracaktim ama aklıma takılan modcipler sağlam oluyormu bozulma riski varmi?
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 29 Ekim 2024 #63 Rogturk dedi: Ben nintendo switch lite aldım, kırdırma islemi yaptiracaktim ama aklıma takılan modcipler sağlam oluyormu bozulma riski varmi? Genişletmek için tıkla... Çip bozulmuyor hofam, yapılan montaja bağlı. Montajdan kaynaklı dorunlar çıkabilir sadece ama çip bozulmaz. ata444 dedi: Evet cihazı açmayı basarabildim düz şekilde açılıyor tekrar baştan kırma dosyalarını yükleyerek eski haline getirebilirim değil mi Hocam tüm dediklerinizi yaptım sd kartı lite cihazıma takıp açıyorum ama normal stock ekran geliyor yazılım ekranı gelmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam bağlantılardan biri kopmuş olabilir
Rogturk dedi: Ben nintendo switch lite aldım, kırdırma islemi yaptiracaktim ama aklıma takılan modcipler sağlam oluyormu bozulma riski varmi? Genişletmek için tıkla... Çip bozulmuyor hofam, yapılan montaja bağlı. Montajdan kaynaklı dorunlar çıkabilir sadece ama çip bozulmaz. ata444 dedi: Evet cihazı açmayı basarabildim düz şekilde açılıyor tekrar baştan kırma dosyalarını yükleyerek eski haline getirebilirim değil mi Hocam tüm dediklerinizi yaptım sd kartı lite cihazıma takıp açıyorum ama normal stock ekran geliyor yazılım ekranı gelmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam bağlantılardan biri kopmuş olabilir
ata444 Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #64 Hocam uzun uğraşlar sonucu ekran geldi ama çipte mor yanıp sönüyor bazen açılıyor bazen açılmıyor sorun ne sizce
Hocam uzun uğraşlar sonucu ekran geldi ama çipte mor yanıp sönüyor bazen açılıyor bazen açılmıyor sorun ne sizce
PashaBEY Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #65 Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız @elenoğlu elonoğlu dedi: Çip bozulmuyor hofam, yapılan montaja bağlı. Montajdan kaynaklı dorunlar çıkabilir sadece ama çip bozulmaz. Hocam bağlantılardan biri kopmuş olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız
Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız @elenoğlu elonoğlu dedi: Çip bozulmuyor hofam, yapılan montaja bağlı. Montajdan kaynaklı dorunlar çıkabilir sadece ama çip bozulmaz. Hocam bağlantılardan biri kopmuş olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 8 Aralık 2024 #66 PashaBEY dedi: Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız @elenoğlu Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız Genişletmek için tıkla... Var hocam ama link atamıyorum reklama girdiği için, yerim kocaeli gebzede ilan sayfalarında bulabilirsiniz
PashaBEY dedi: Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız @elenoğlu Hocam şu an elinizde çipli switch var mı (model farketmez) varsa link atar mısınız Genişletmek için tıkla... Var hocam ama link atamıyorum reklama girdiği için, yerim kocaeli gebzede ilan sayfalarında bulabilirsiniz
Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #67 @elonoğlu Kadıköy'de bildiğin iyi bir yer var mı kırdırmak için? Son düzenleme: 22 Aralık 2024
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 22 Aralık 2024 #68 Yekta Özdemir dedi: @elonoğlu Kadıköy'de bildiğin iyi bir yer var mı kırdırmak için? Genişletmek için tıkla... Bakırköy de var khalkedon veya marmaraya binip gebzede ki dükkanımıza da gelebilirsiniz
Yekta Özdemir dedi: @elonoğlu Kadıköy'de bildiğin iyi bir yer var mı kırdırmak için? Genişletmek için tıkla... Bakırköy de var khalkedon veya marmaraya binip gebzede ki dükkanımıza da gelebilirsiniz
Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #69 elonoğlu dedi: Bakırköy de var khalkedon veya marmaraya binip gebzede ki dükkanımıza da gelebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ücret bilgisi verebilir misin
elonoğlu dedi: Bakırköy de var khalkedon veya marmaraya binip gebzede ki dükkanımıza da gelebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ücret bilgisi verebilir misin
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 23 Aralık 2024 #70 Yekta Özdemir dedi: Ücret bilgisi verebilir misin Genişletmek için tıkla... Piyasa fiyatı ile aynı 2500₺ ekran koruyucu hediyemiz
Yekta Özdemir dedi: Ücret bilgisi verebilir misin Genişletmek için tıkla... Piyasa fiyatı ile aynı 2500₺ ekran koruyucu hediyemiz