Ah be hocam ben hak yememek için yapmıyorum yarın bankamla konuşacağım.Hayır, onun yerine Switch'imi çipledim kendim. Nintendo oyun satmak istemiyorsa satmasın, ben her türlü oynarım.
Ah be hocam ben hak yememek için yapmıyorum yarın bankamla konuşacağım.Hayır, onun yerine Switch'imi çipledim kendim. Nintendo oyun satmak istemiyorsa satmasın, ben her türlü oynarım.
Hak falan artık geçti ya. Ben satın almak istedim onlar satmadılar n'apayım?Ah be hocam ben hak yememek için yapmıyorum yarın bankamla konuşacağım.
O da var son bir deneyeceğim zaten v1 takarım geçerim.Hak falan artık geçti ya. Ben satın almak istedim onlar satmadılar n'apayım?
Hangi ülke?Arkadaşlar herhangi bir düzelme falan var mı yapamayanlarda? Bende rahat rahat alıyorken bugün almamaya başladı üstelik Papara ile almaya çalışıyorum.
Maalesef.Arjantindi hocam ama galiba Nintendo Arjantinden oyun alımını engellemiş.
Bu sorunu ben de yaşıyorum cache'den bahsettiğiniz nedir?Bu sorunu çözmek için birçok yöntem denedim. Amerika'ya telefon bile açtım. Ama sorunuma çözüm bulunamadı. Sonunda kendiliğinden düzeldi. Bu problemin net bir çözümü yok. Belli bir süre beklemenizi ve cache'i arasıra temizleyip tekrar denemenizi öneririm.
Bu sorunu ben de yaşıyorum Cache'den bahsettiğiniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.