Cengelkoy Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #41 ardarda13 dedi: Bu sorunu ben de yaşıyorum cache'den bahsettiğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem ayarlarında formatting options var. Orada clean cache diye bir seçenek var. E-Shop'un geçmiş verilerini vs. temizliyor.
ardarda13 dedi: Bu sorunu ben de yaşıyorum cache'den bahsettiğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem ayarlarında formatting options var. Orada clean cache diye bir seçenek var. E-Shop'un geçmiş verilerini vs. temizliyor.
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #42 Cengelkoy dedi: Sistem ayarlarında formatting options var. Orada clean cache diye bir seçenek var. E-Shop'un geçmiş verilerini vs. temizliyor. Genişletmek için tıkla... Bu verileri temizleyince herhangi bir kaybım olmuyor değil mi?
Cengelkoy dedi: Sistem ayarlarında formatting options var. Orada clean cache diye bir seçenek var. E-Shop'un geçmiş verilerini vs. temizliyor. Genişletmek için tıkla... Bu verileri temizleyince herhangi bir kaybım olmuyor değil mi?
Cengelkoy Femtopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #43 ardarda13 dedi: Bu verileri temizleyince herhangi bir kaybım olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece E-Shop'a tekrar giriş yapmanız gerekiyor.
ardarda13 dedi: Bu verileri temizleyince herhangi bir kaybım olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece E-Shop'a tekrar giriş yapmanız gerekiyor.