Nintendo Switch için oyun önerisi

Metehan_x

Decapat
Yer
Amasya Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus dual gtx 1660 super
intel i5 11400f
16 gb kingston ram
512 gb ssd
1 tb hdd
Meslek
Öğrenci
Nintendo oyunlarının büyük kısmını bitirdim. Oynayacak oyun bulmakta sıkıntı çekiyorum. Sizin beğendiğiniz, sevdiğiniz, önereceğiniz oyun varsa yazın.

Oynadığım oyunlar:

-Mario Odyssey.
-Mario Superstars.
-Mario Bros Wonder.
-Luigi Mansion 3
-Mario Kart 8 Deluxe.

(Bu oyunları önermeyin!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hala ihtiyacınız varsa umarım işinize yarar.
-Pokemon Legend arceus.
-Zelde totk.
-Stardew vally
-Pokemon sword+DLC
-Crash bandicoot.
-Witcher 3
-Castlevania anniversary Edition ( ek olarak alabilirseniz advence Collection da bence gayet başarılı anniversary Collection fiyat açısından biraz daha uygun ve beni daha çok eğlendirdi.)
-Lego Star Wars skywalker saga (bütün lego oyunları Switch'te daha eğlenceli geldi bana bakabiliyorsanız diğerlerine de bir göz atmanızı öneririm)

Merhaba hala ihtiyacınız varsa umarım işinize yarar.
-Pokemon Legend arceus.
-Zelde totk.
-Stardew vally.
-Pokemon sword+DLC
-Crash bandicoot.
-Witcher 3
-Castlevania anniversary Edition ( ek olarak alabilirseniz advence Collection da bence gayet başarılı anniversary Collection fiyat açısından biraz daha uygun ve beni daha çok eğlendirdi.)
-Lego Star Wars skywalker saga (bütün lego oyunları Switch'te daha eğlenceli geldi bana bakabiliyorsanız diğerlerine de bir göz atmanızı öneririm)

Zelda'yı herkes övüyor ben oynanıs videolarında o kadar büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum sizce bir şans vermeli miyim? Pokemon oyunları içinde aynı şey.

Zelda'yı herkes övüyor ben oynanıs videolarında o kadar büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum sizce bir şans vermeli miyim? Pokemon oyunları içinde aynı şey.

Pokemon benim keyif aldığım nadir j-RPG lerdendir bence en azından arceusu denemen gerektiğini düşünüyorum diğer oyunlara göre biraz daha farklı. Zelda konusunda inşa etme mekaniği çok zevkli o yüzden ekstra zevk verdi oyunda her şey sana kalmış. Eğer özgürlük olaylarını seviyorsanız bunu da seveceğinizi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı