Nintendo Switch ile Xbox takas edilir mi?

UAU

Hectopat
Merhaba, Switch standart gri tema cihazım var, Lite değil, standart televizyona takılabilen. Yanında hafıza kartı, gamepad, çanta gibi şeyler veriyorum. Karşı teklif şu: Xbox One cihazı (S ya da X değil, ilk çıkan), kumandası, tek kol, adaptörü falan var. Bir de Xbox 360 ve 3 kol, FIFA CD. Bu ikisini veriyor. Sizce takas mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, switch standart gri tema cihazım var, Lite değil, standart televizyona takılabilen. Yanında hafıza kartı, gamepad, çanta gibi şeyler veriyorum. Karşı teklif şu: Xbox One cihazı (s ya da X değil, ilk çıkan), kumandası, tek kol, adaptörü falan var. Bir de Xbox 360 ve 3 kol, FIFA CD. Bu ikisini veriyor. Sizce takas mantıklı mı?

Olabilir yani Xbox istiyorsan veya elindekini satıp s X sserisi alabilirsin daha iyi.

Olabilir yani Xbox istiyorsan veya elindekini satıp s X sserisi alabilirsin daha iyi.

Game Pass'i merak ediyorum özellikle Halo falan Forza oynamıştım abonelik sistemi hala aktif Xbox 360'dan da eski tip oyunları oynarım diye düşünüyorum zaten kartuslu 4 oyunum var switch 2 gelince onları oynamayı düşünüyorum tek kafamı yoran mantıklı mı? H

Merhaba, Switch standart gri tema cihazım var, Lite değil, standart televizyona takılabilen. Yanında hafıza kartı, gamepad, çanta gibi şeyler veriyorum. Karşı teklif şu: Xbox One cihazı (S ya da X değil, ilk çıkan), kumandası, tek kol, adaptörü falan var. Bir de Xbox 360 ve 3 kol, FIFA CD. Bu ikisini veriyor. Sizce takas mantıklı mı?

Edilmez. Sen son nesil cihaz veriyorsun zibil tane aksesuarıyla karşıdan eski bir cihaz alıyorsun. Series S veya X olsa neyse de sakın takas yapma bu şekilde.

Edilmez. Sen son nesil cihaz veriyorsun zibil tane aksesuarıyla karşıdan eski bir cihaz alıyorsun. Series S veya X olsa neyse de sakın takas yapma bu şekilde.

Bende öyle önerdim ama eski tip oyunları oynayacağı için isteklide olduğu için değer değmez adamın kendi isteği ile biz diyeceğimizi dedik şahsen Xbox satıcısının sunduğu şeylere göre ben takas ederim o modelle ama S veya X serisi isterdim.

Bunu sonra benim de kafama yattı hafta sonuna gelecekmiş vazgeçeceğim bildireceğim ya satıp alacağım Xbox Series S'ya da takasla. Fotoğraf attı analog kol sorunları olunca iyice vazgeçtim.

Merhaba, switch standart gri tema cihazım var, Lite değil, standart televizyona takılabilen. Yanında hafıza kartı, gamepad, çanta gibi şeyler veriyorum. Karşı teklif şu: Xbox One cihazı (s ya da X değil, ilk çıkan), kumandası, tek kol, adaptörü falan var. Bir de Xbox 360 ve 3 kol, FIFA CD. Bu ikisini veriyor. Sizce takas mantıklı mı?

Xbox çok istiyorsan Series S ile rahat takaslarsın o cihazı hocam hiç 2 tane eski cihazla uğraşma Xbox 360 mı kaldı o kollarda kaç seneliktir tuşları bazen algılamama, stick drift gibi olayları olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı