Nintendo Switch Lite 2.el alınır mı?

peax

Centipat
Yer
Thanalan
Daha fazla  
Sizce Nintendo Switch Lite 2.el alınır mı 500TL daha ucuz oluyor yoksa sıfır mı almalıyım? Alırken yakın dönemde bir bakacağımda. (Gelip de Nintendo Switch alınmaz git Xbox al bir de Game Pass al diyenler yazmasın lütfen)

Ben aldım bundan yaklaşık 1 sene önce. Normalde okula gidip gelirken kullanırım diyordum. Sonra çok daha fazla işime yaramaya başladı memlekete giderken falan direkt atıyorum çantaya mis gibi oyunlarımı oynuyorum. Bu aletleri pek sevmeyenler alıp hemen hevesini attığından temiz kullanılmış bulabilirsiniz. Ben 2. El alırken 20+ oyunlu hesabı ve 512 diski de birlikte almıştım epey bir uyguna gelmişti. O şekil bulursanız kaçırmayın

Ben aldım bundan yaklaşık 1 sene önce. Normalde okula gidip gelirken kullanırım diyordum. Sonra çok daha fazla işime yaramaya başladı memlekete giderken falan direkt atıyorum çantaya mis gibi oyunlarımı oynuyorum. Bu aletleri pek sevmeyenler alıp hemen hevesini attığından temiz kullanılmış bulabilirsiniz. Ben 2. el alırken 20+ oyunlu hesabı ve 512 diski de birlikte almıştım epey bir uyguna gelmişti. O şekil bulursanız kaçırmayın.

Mario kart gibi oyunlarla 1800TL'ye satan kişiler var bende onlara biraz baktım Zelda oyunlarını emulatörle oynadım onları zaten alırsam direkt alacağım ama tek korkum sıkıntılı satarlar mı o var param güvende ile alacağım alırsam çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı